За коледните празници актьорът Руслан Мъйнов посрещна роднини от Украйна.

...
За коледните празници актьорът Руслан Мъйнов посрещна роднини от Украйна.
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов посреща роднини от Украйна за Коледа

За коледните празници артистът Руслан Мъйнов посрещна родственици от Украйна. Всеизвестен е фактът, че той е роден в Измаил и има десетки родственици в страната.

 

Тези дни Мъйнов бил засечен в компанията на две рускоговорещи дами на шопинг в столичен мол. По всяка възможност една от тях е сестра му. Той първо минал през чейнджбюрото, с цел да обърне парите да дамите в български левове.

 

За разходката из мола, Мъйнов заложил на черни дънки, черна жилетка и кожени обувки. От в миналото закръгленият артист няма и помен и в този момент е в страхотна форма. Единствено косата му оредява фрапантно и заради тази причина я поддържа първи номер. Придружителките му също били заложили на зимни облекла – дълги палта и шалове, които не свалили даже по време на разходката им в комерсиалния център.

 

След чейнджбюрото, Мъйнов се насочил към близкия магазин за облекла, откъдето си купил блуза на преференциална цена, възползвайки се от промоциите им. Той заложил на изчистена бяла тениска на цена 19 лв.. Тъй като явно му се досвидели 20 лв., дълго време се чудел дали да си я купи. Извикал и роднините си, с които да се посъветва. След като дамите усърдно разучили материята на тениската, насърчили артиста да си я вземе.

Някога артистът носеше размер XXL, само че от много време насам е минал на размер М, от което е извънредно удовлетворен.

Инфо: Уикенд

Тагове: Руслан Мъйнов актьор роднини шопинг Коледа Украйна
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР