За женската логика и това какво искат жените се носят

...
За женската логика и това какво искат жените се носят
Коментари Харесай

Четиво за играчи! Какво вбесява жените по време на секс

За женската логичност и това какво желаят дамите се носят легенди и митове, смешки и насмешки от години, евентуално и епохи. И когато приказваме за интимно другарство, има няколко неписани правила за това по какъв начин най-лесно можете да разгневите и разочаровате представителка на нежния пол.

Основна неточност
Безспорно преди всичко измежду нещата, които ни вбесяват в леглото, е неналичието на любовна игра. Разбира се, има моменти, в които на всеки му се желае да прави секс небрежно и без особена предварителна подготовка. Но в 90% от случаите тя е наложителна. Когато любовната игра от време на време бива пропускана, това ни кара да се усещаме нежелани. А оттова либидото мигновено пада надолу. Все отново, в случай че сме в дълга връзка и сексът от дълго време би трябвало да е минал в обич, добре е това ясно да си проличава. Ние сме чувствителни същества, възбуждаме се освен от директния физически контакт на половите органи. Желаем да бъдем докосвани и целувани на всички места. Това подсигурява и запаметяващ се свършек, още преди вас. А след любовната игра знаем по какъв начин да се отблагодарим.

Сигналите
Знаем, че не разбирате изключително от подмятания. Но в случай че желаете да ви признаем за богове в леглото, би трябвало да разбирате езика на тялото ни. И самото ни тяло. Някои зони, като клитора, изискват спомагателна стимулация. Ако не знаете къде се намира той - огромна черна точка в актива. Никак не е добра концепция тъкмо когато сме се развихрили, да решите да забавите темпото. И на вас няма да ви е прелестно да ви развалим удоволствието тъкмо преди оргазма, нали? Просто позволете дамата да води, когато очевидно има предпочитание да го прави. Да, даже и да свършите по-бързо.

Загриженост
Тук още веднъж приказваме за познаване на езика на тялото. Ако стигнем до оргазъм, вие сигурно ще разберете това. И не по престорените ни крясъци и викове, а по конвулсиите. Затова в случай че непрекъснато ни питате дали сме стигнали до края, с цел да знаете вие да приключвате, най-вече да си отнесете някой пестник. Е, добре, най-вече нито един от двама ни да не свърши. Никой за на никое място не бърза и пришпорването е изцяло ненужно.

Порното
Знаем, че гледате, даже и да отричате. И не, няма да ви линчуваме за това. Всички нови изследвания сочат, че в действителност ние, дамите, гледаме от ден на ден филми за възрастни. Но няма да приемем да ни третирате като героиня от порно филм. Или най-малко не всякога. Не сме съгласни и вашите соло прекарвания да въздействат на нашите общи. Най-вероятно няма да се навием, колкото и да ни увещавате за домашно видео. Ние може да не се превърнем в актриси от розов филм, само че вие елементарно може да станете наши някогашни.

Обичайното, апелирам
Мисионерската е хубаво нещо, в случай че се практикува един път месечно. Както вие казвате, че не обичате дамата да бъде дърво в леглото, по този начин ние можем да кажем същото. Не желаеме постоянно да сме изпод и да нямаме опция за изява. Дори да се стряскате от книжката Кама Сутра, като че ли сме ви посочили учебник по висша математика, добре е да не бъдете такива традиционалисти щом се отнася до позите. А и освен. Експериментите са това пламъче, което поддържа огъня на желанието. Не го поливайте със студена вода, апелирам!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР