За жалост и тази години конференцията ще е онлайн, тя

...
За жалост и тази години конференцията ще е онлайн, тя
Коментари Харесай

“Шумът на парите“ с нов панел за това как компаниите да задържат служителите си



" За жал и тази години конференцията ще е онлайн, тя е в два дни – през днешния ден и на следващия ден, поради рестриктивните мерки на залите за наличие на 30 до 50 на 100 от потенциалът им, по тази причина взехме решение напълно да сме онлайн “, заяви пред БНР Кристиян Костов, икономист и уредник на . Той се организира за повторно.

„ Така пък ще се включат хора от разнообразни точки на страната и финансовата информация ще може да доближи до повече хора на понятен език. Миналата година имаме над 300 хиляди гледания във всичките ни канали.

Започваме с тематиката – „ Лични финанси “ , която съгласно мен е най-интересната, ще има непознати и наши мнения за банковите депозити, следват панелите – „ На пазар през 2021 година “ и „ Двигатели на растежа “, с мненията на водещи банкови специалисти и на представители на бързо разрастващи се български компании и представители на фондове за дялово вложение.

Вторият ден е отдаден на имотните специалисти за цените на парцелите и новият панел тази година, отдаден на това по какъв начин огромните компании задържат чиновниците си ", описа още Костов.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР