За измами и нелоялни практики, свързани с медикаменти и уреди

...
За измами и нелоялни практики, свързани с медикаменти и уреди
Коментари Харесай

Предупреждават за онлайн измами с медикаменти за отслабване

За измами и нелоялни практики, свързани с лекарства и уреди за намаляване след празниците, алармират от плана „ Ние, потребителите “.

Те показват, че в обществените мрежи сега се е нараснало разпространяването на сходни разгласи. Обещават се вълшебен резултати за малко време и без никакви старания, уточни пред БНР Габриела Руменова от плана.

 
" При тези предложения или просто ще ни вземат парите и няма да ни доставят нищо, или самите артикули са със подозрително качество и успеваемост, а даже може да се окажат и рискови.

Най-характерното е, че те се оферират на особено основана, единствено и само за тях страница, която съдържа съвсем никаква информация за  търговеца, само че пък за сметка на това голямо количество данни като изложение за продукта, неговите съставки ", разясни тя. Необходимо е да се следи за това дали има телефон и физически адрес на компанията.

Габриела Руменова добави, че преди да се употребява какъвто и да е медикамент, потребителите би трябвало да се съветват със експерти. 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР