За изчезнало 8-годишно дете алармираха тази вечер от Община Перник.

...
За изчезнало 8-годишно дете алармираха тази вечер от Община Перник.
Коментари Харесай

Дете изчезна в Перник, доброволци и полиция го издирват

За изчезнало 8-годишно дете сигнализираха довечера от Община Перник. Ето какво оповестиха те в своята фейсбук страница:

" Малкият Александър е липсващ в региона на Профилакториума. Призоваваме веки, който има информация или е видял детето да се свърже с полицията в града, която също се включи в издирването.

Детето е облечено със сив суитчер и носи със себе си розова плюшена играчка.

Полиция и доброволци търсят момчето, само че към този момент без триумф. С рухването на нощта търсенето става все по-трудно. Те приканват всеки, който може да се включи в издирването.



" Аз съм го возил с таксито това детенце. Сега излизам и аз да го диря на местата на който съм го возил ", написа в мненията Мишо Кирилов.

 Снимка: Вергил Вердов/Fb

" Днес го видях пред unici credit,играеше и скачаше,но не знаех че има проблем беше към 11:30/12:00 ", прибавя Нели Кирилова.

А Ели Литова прецизира: " Звъннах в РПУ- то. Детето се споделя Александър. Облечено е със сиво яке и черно долнище. Аутист е, сигурно доста изплашен. Има екипи на място за съгласуваност с доброволците. От София толкоз от мен. Стискам палци! ". " Имайте поради,че детето има проблеми,не приказва и не схваща доста. ", написа в коментар под обявата на Община Перик Симона Теофилова.

" Изгубено дете с аутизъм в град Перник! Последно е забелязано в региона на Профилакториума, Който желае да се качва нагоре...много доброволци сме дружно с цялата полицията! На входа на профилакториума има служители на реда да ви оказват помощ с информация и напъствия къде да търсите! Отговаря на името Алекс със сиво яке и носи розова играчка ", написа и Вергил Вердов, който разгласява фотоси от нощното търсене.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР