За хранителните навици на британската кралица-консорт Камила се знае, че

...
За хранителните навици на британската кралица-консорт Камила се знае, че
Коментари Харесай

Ето каква диета спазва кралицата-консорт, Камила, и изглежда страхотно на 75:

За питателните привички на английската кралица-консорт Камила се знае, че тя не съблюдава строги хранителни режими, а избира да се храни разнообразно и здравословно, даже назовава диетите „ нелепи “ и избира да поддържа форма с разнообразна и вкусна храна. Неведнъж Камила е била улавяна от камерите в много неловки обстановки, свързани с храненето:

 кралица Камила хранене

 Те обаче се възприемат от британците като част от „ особения “ сексапил на бъдещата им кралица.

Някои характерни особености на диетата на брачната половинка на Чарлз III бяха разкрити от Daily Express.

Диетоложката Сара Кампус сподели, че Камила води деен метод на живот и яде натурални артикули, които се отглеждат в селската резиденция на краля Highgrove House.

Синът й Том Паркър-Боулс разкри, че една от обичаните храни на майка му са бъркани яйца.

 кралица Камила хранене

Кампус сподели още, че съдейки по здравия загар на 75-годишната брачна половинка на Чарлз III, тя яде на обяд храни, богати на здравословни мазнини, като авокадо, рибни ястия и бадеми. Освен това тя обича разнообразни зеленчуци. „ Камила има вяра в уравновесената диета и не има вяра в нито една от тези глупави диети “, твърди диетоложката. Така да вземем за пример, брачната половинка на краля счита за неуместно да отхвърля млечните артикули, което се предизвиква от доста диети, заяви БГНЕС.

 Камила Паркър Боулс сладолед

За вечеря Камила предпочита да яде агнешко, но може да помоли Сара и да й приготви овчарски къс от продуктите, останали от предния ден. Въпреки обстоятелството, че през годините Чарлз III стартира да се придържа към диета, гравитираща към вегетарианството, брачната половинка му не трансформира навиците си и се храни доста разнообразно.

Според Кампус комбинацията от уравновесена диета и деен метод на живот разрешава на Камила да изглежда ужасно на 75 години.

По-рано диетоложката Сигне Суонфелд уточни обичаните закуски на Чарлз III. Новият крал на Англия избира да закусва късно и изключително обича един тип чай.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР