За Господ това, което правим, е малко. Сега ще разширим

...
За Господ това, което правим, е малко. Сега ще разширим
Коментари Харесай

Борисов обяви голяма новина за повишаване на заплатите и освети нова църква със силни думи

" За Господ това, което вършим, е малко. Сега ще разтеглим и парка, виждате какъв брой красиво става. Нашата е лесна - демонстрираме и документираме. На жълтите павета е значимо какво ще кажат, само че е значимо и какво ще кажат в цялата страна ".

Това сподели министър председателят Бойко Борисов в Бяла, където беше посрещнат от жителите на града и участва на откриването на храма " Св. Панталеймон " дружно с Цветан Цветанов, оповестява Блиц. 

" Няма учебно заведение, няма детска градина, това, което се случва, в никакъв случай не се е случвало. Никога не са били отделяни толкоз пари за заплати. Да, не са задоволителни приходите, и моите не са задоволителни, и милиардер да питате, и на него ще са му незадоволителни.

" Убеден съм, че заплатите ще стартират да се подвигат и в частния бранш ", безапелационен е Борисов.

" Знаете, че патриархът не е доста добре. Той плака, когато му споделих, че ще вършим тази черква ", сподели министър председателят. 

" Да не приказваме, че трябват още 300 000 за катедралата във Варна. Тези хора идват поради вярата в Господ, не можем да ги накараме принудително да дойдат. На нас празнодумството не ни е присъщо ", добави Борисов. И още: " Дадохме и 1 милион за Троянския манастир. С 3 мога да мина, само че богословие мога да завърша ".

Премиерът разяснява и тематиката за чумата. " Водиха се доста разногласия, мина се прага на положителното образование. Помните предишния петък какво постигнахме - споразуменията за бежанците. Справихме се с този камшик, който сега цепи Европа по шевовете. Това е поради другарството ни с Турция. В момента Порожанов е по границата. Изпратил съм служители на реда, с цел да се опитаме да предотвратим чумата по свинете ".

" Правихме и неточности, всички в Народното събрание. Заради газовата инструкция ние бяхме докарали договарянията до дъно. И Народното събрание по някой път си трансформира на 360 градуса мнението. Понеже страната ни е обща, когато има по-добро решение, въобще не е ужасно да си промениш предходното. Единствената ми забежка е по отношение на персоналните мнения и обиди, другояче разногласията, полемиката - това е прелестно, тъй като има действителна съпротива, действително болшинство ", разяснява премиера конфликтите в Народното събрание. 

" Не съм излизал в отпуска в последните 17 години - когато съм бил министър председател, кмет или основен секретар ", сподели още Борисов. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР