За флагманския смартфон Sony Xperia XZ4, анонсът на който се

...
За флагманския смартфон Sony Xperia XZ4, анонсът на който се
Коментари Харесай

Появиха се характеристиките на тройната камера на Sony Xperia XZ4

За флагманския смарт телефон Sony Xperia XZ4, анонсът на който се чака след месец по време на MWC 2019, към този момент се знае доста. Благодарение на многочислените приключвания, към този момент са известни множеството механически характерности и по какъв начин ще наподобява мобилното устройство. Но в този момент японският уеб портал SumahoInfo разгласява информация за тройната съществена камера на смарт телефона.



Оптичните модули на тройната съществена камера на Sony Xperia XZ4 са ситуирани отвесно в центъра на задния панел. Телефонът е оборудван със следната оптика:
Основен фотосензор с резолюция 52 мегапиксела и апертура F/1,6Телефото с резолюция 16 мегапиксела и апертура F/2,6Допълнителен ToF (Time of Flight) оптичен модул с резолюция 0,3 мегапиксела и апертура F/1,4. Използва се за 3D сканиране, за работа с виртуална и допълнена действителност, както и за разбор на дълбочината на сцената
Интересно е, че в портфолиото на Sony към този момент няма датчик с резолюция 52 МР. Предполага се, че в смарт телефона се употребява още непредставената серия IMX600. За сметка на това компанията има цели шест модела фотосензори с резолюция 16 МР.

Според изтеклата към сегашен ден информация, Sony Xperia XZ4 е оборудван с 6,5-инчов OLED екран с резолюция 3360х1440 пиксела (Quad HD+) и съответствие на страните 21:9. Поддържа се HDR формата, а дисплеят е предпазен със закаленото стъкло от най-ново потомство Gorilla Glass 5. Телефонът се базира на системата върху чипа Qualcomm Snapdragon 855 с 8x Qualcomm Kryo 485 процесорни ядра с работна периодичност 2,84 GHz и интегрирания графичен ускорител Adreno 640. Налични са 6 GB оперативна памет, 128 GB флаш-диск и слот за microSD карти с потенциал до 512 GB.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР