За единна позиция на българските власти за подсилването на България

...
За единна позиция на българските власти за подсилването на България
Коментари Харесай

Илхан Кючюк се обяви за единна позиция за подсилване на България със сили на НАТО

За единна позиция на българските управляващи за подсилването на България със сили на НАТО се разгласи евродепутатът от „ Обнови Европа “ Илхан Кючюк, който е и член на комисията по външни работи на Европейския парламент:

„ Позициите могат да бъдат само и единствено държавни и по тази причина Народното събрание би трябвало да има своята позиция. Ние сме парламентарна република. Този метод да се разисква в Народното събрание е единственият верен и дружно с това държавното управление да построи позицията на страната “, сподели той.

На въпрос дали настояването на Русия НАТО да се отдръпна от България и Румъния е действително или е просто провокация от страна на Русия, Илхан Кючюк отговори:

„ Провокация постоянно е имало към България от страна на Руската федерация. Провокацията е в такава степен, че зависи от българския политически хайлайф по какъв начин ще реагира. Аз мисля, че рационалното решение е да кажем - уважаеми сътрудници, ние разбираме вашите терзания, само че ние сме независима страна и би трябвало да решим какво прави България и нашият стратегически избор е явен, аргументиран, и за него работят генерации български жители “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР