За Делян Добрев обявената координирана атака е от самия кабинет

...
За Делян Добрев обявената координирана атака е от самия кабинет
Коментари Харесай

ГЕРБ: Обявената координирана атака е от самия кабинет към енергийния холдинг и към българската енергетика

За Делян Добрев оповестената координирана офанзива е от самия кабинет към енергийния холдинг и към българската енергетика. За първи път е склонен с министъра на енергетиката и с днешния си брифинг са се развенчали всички оповестени дейности, осъществявани от Булгаргаз. Това съобщи Делян Добрев в ефира на БНР.За някогашния енергиен министър в този момент се продава доста по-големи количества и на доста по-висока цена. Така оповестената смяна от кабинета Петков къде е, пита Добрев. По негова информация се е продавал газ от Чирен към Румъния.

В същото време обещаната от тях азерска газ към момента не е пристигнала. Подчертава, че министърът на енергетиката е ходил три пъти в Азербайджан и към момента няма доставка на евтиния азерски газ.
Делян Добрев упрекна държавното управление, че води " Булгаргаз " към банкрут
" Бившето управление беше упреквано за покупко-продажбите за продажба на газ, а настоящето продава 20 пъти повече. Смущаващо е, че последните сдел...
Прочети повече
Добрев най-вече съжалява " Демократична България " в ръководещата коалиция поради най-левия бюджет в българската ни история. ГЕРБ няма да го утвърди даже на първо четене като за някогашния енергиен министър с този бюджет ще обедняваме още повече и още по-бързо.

Според Добрев приемането на този бюджет ще докара до икономическата рецесия, който бе сполетяна в Гърция през 2012 година

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР