За да влезем в търговски центрове, трябва да представим валиден

...
За да влезем в търговски центрове, трябва да представим валиден
Коментари Харесай

Как се контролират COVID мерките в търговските центрове?


За да влезем в търговски центрове, би трябвало да представим годен „ зелен документ “, да носим защитна маска и да съблюдаваме отдалеченост. Това важи както за посетителите, по този начин и за чиновниците.

„ Спазваме безапелационно написаните ограничения с вярата, че това е единственият вид да можем да работим. Когато наш чиновник не е имунизиран и не има годен тест, той бива отзоваван или бива помолен да направи подобен. Лед което опцията, която дават ограниченията, е да работи единствено 48 часа и автоматизирано минава на вид два работни – два почивни дни, което води до понижено работно месечно време и понижено месечно заплащане “, съобщи Тодор Тодоров член на Управителния съвет на Българска ритейл асоциация.

Той добави, че в бранша са заети към 300 000 души.

„ Като работодатели не можем да задължим никого да бъде имунизиран или да си прави тест. Това е свободен избор и акция, която би трябвало да бъде водена от държавното управление. Чести са случаите чиновниците да отхвърлят и ние да сме в неспособност да създадем нищо, по тази причина страдаме непрестанно и от неналичието на личен състав “, добави Тодоров.

Вижте повече във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР