За да тръгне по нормален път политическата система в България,

...
За да тръгне по нормален път политическата система в България,
Коментари Харесай

Джейхан Ибрямов за Nexo: Финансова ламя е създала около себе си политически формации, които консумират власт

„ За да тръгне по естествен път политическата система в България, тя би трябвало да бъде изчистена от групировките, финансиращи политически партии ”, съобщи пред Нова нюз Джейхан Ибрямов от Движение за права и свободи.

Според него задачата на основаната през днешния ден комисия по проблема Nexo е да покаже „ същинското лице по какъв начин финансови пирамиди, финансова ламя е основала към себе си политически обединения, които употребяват власт, употребявайки българския жител по най-груб метод. Използвайки финансов запас, с който даже финансират терористична организация като „ Хамас ”

„ Това, което чухме от Кирил Петков е притеснително “, сподели той във връзка обявата на „ Политико “ и " Ди велт " за помощта, която е изпращала България на Украйна.

„ Няма неприятно частна компания да изнася оръжия. По-опасното е, в случай че в тази скица има медиатори, за които те са съдействали “, съобщи той.

„ Ако се окаже правилно това, че са съдействали посредством посреднически компании, това е скандал ”, съобщи още Ибрямов.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР