За да сте продуктивни и щастливи, трябва да сте мотивирани

...
За да сте продуктивни и щастливи, трябва да сте мотивирани
Коментари Харесай

6 думи, които мотивират

За да сте продуктивни и щастливи , би трябвало да сте стимулирани всеки един ден. Така ще вършите работата си доста по-добре, а щастието ще върви ръка за ръка с вас. Често се случва да губите мотивация поради прекомерно доста проблеми, с които би трябвало да се справите, нали?
Всъщност се е случвало на всеки, само че несъмнено през този интервал няма да се чувствате добре. Ние имаме концепция по какъв начин да се мотивирате всеки ден единствено накратко, които би трябвало да си повтаряте.

1. Добре съм и ще се оправя - даже проблемите ви да са огромни, просто си кажете, че всичко ще бъде наред, че ще се справите. Това, несъмнено, не значи, че би трябвало да подценявате проблемите си, само че в случай че вярвате в себе си, ще се справите доста по-лесно с тях. Ако непрекъснато си повтаряте, че решаването на проблемите ви е непостижима задача за вас, то още повече задълбавате проблемите си. Опитайте се да мислите положително, повтаряйте си всеки ден, че ще съумеете да се преборите с всички компликации.
2. Аз мога да се оправя - не забравяйте да добавите " аз " в изречението. Вие сте виновни за живота си и всичко е във вашите ръце. Не се заблуждавайте, че вие не можете, а някой различен може да се оправи. Много е значима вътрешната настройка, би трябвало да вярвате, че можете да се преборите със всичко. Погледнете се в огледалото и се убедете, че притежавате вътрешната мощ, с цел да се справите с проблемите си.
3. Заслужавам го - за какво пък да не заслужавате няколко часа отдадени само и единствено на вас? Или пък да получите живота, за който постоянно сте мечтали? Не е нужно непрекъснато да полагате старания, с цел да се усещат хората към вас добре. Отделете малко време за себе си, убедете себе си, че заслужавате освен това от това, което в действителност получавате. Внимавайте, тъй като може да се окаже, че сте изчерпали цялата си сила за близките, а няма никой, който е оценил напъните ви.
4. И това ще мине - в случай че проблемите ви са ви обсебили, то сигурно няма по какъв начин да живеете пълноценно. Спрете за миг и подишайте, помислете над проблемите си и ще осъзнаете, че рано или късно ще се откри решение и на този проблем. Не позволявайте на отрицателните мисли да доминират най-вече в деня ви. Не заравяйте проблемите вътре в себе си, тъй като животът въпреки всичко продължава и нищо не е постоянно.
5. Любов - и не приказваме за любовта на близките към вас или вашата към близките, а любовта, която изпитвате към себе си. Тази дума в действителност лекува и несъмнено има силата да ви стимулира. Обичайте се такива, каквито сте. Преодолейте всичките си дефекти. Вярвайте в себе си, вие можете да постигнете всичко, стига да сте сигурни в качествата си, а това ще се случи в случай че в действителност обичате себе си и оценявате опциите си.
6. Можеш – какъв брой постоянно ви се е случвало да би трябвало да дадете съвет на другар в сложен миг. И постоянно сте го стимулирали с най-милите думи, на които сте способни. Показали сте му вярата в него и опциите му, както и щастието, че сте негов другар. А вършиме ли това за себе си? Казвате ли на себе си нещата, които бихте споделили на другар? Ако не, то е време да започнете. Превърнете се в най-близкия си другар и ще видите по какъв начин живота ще ви даде всичко, за което сте мечтали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР