За да сме сигурни, че ще сте способни да си

...
За да сме сигурни, че ще сте способни да си
Коментари Харесай

Странните навици за сън на всяка зодия

За да сме сигурни, че ще сте способни да си почивате добре, ще се спрем на навиците за сън на всяка зодия и това, което им оказва помощ да заспят по-лесно.
Овен
 4-те зодии, които са прекомерно докачливи и елементарно се наскърбяват 4-те зодии, които са прекомерно докачливи и елементарно се наскърбяват
Представителите на  тези 4 зодиакални знака имат всичко друго, само че не и възприятие за комизъм. Те елементарно се наскърбяват и нараняват и в никакъв случай...
Вашето безпокойствие може да ви съсипе съня, до момента в който мислите какво можете да извършите по-добре на следващия ден. Не правете описи през нощта. Прочетете книга, с цел да си починете.
Телец
Обичате почивката си. Работите доста и имате потребност от най-малко осем часа сън. Свийте се на дивана след привършване на работата и дремнете малко. Няма да навреди на нощния сън.
Близнаци
Изключително значимо е да изключите електронните си устройства, преди да заспите. Прекъсването на връзката със света ще ви разреши за момент да си починете. Това ще обезпечи добра отмора през нощта.
 5 зодии, които не би трябвало да подценяват знаците на ориста 5 зодии, които не би трябвало да подценяват знаците на ориста
Понякога животът ни сервира късмет. В случая е значимо да осъзнаем, че това е опция, която може повече да не ни се даде и съотве...
Рак
Оживявате през нощта. Следователно заспиването в избран миг може да е мъчно. Но откакто влезете в дълбока сънливост, мъчно ще се разсъните. Опитайте да дремвате денем, с цел да си починете повече.
Лъв
През есента и зимата сте склонни да спите повече в опит да спестите цялата си сила за лятото. Целият ви сън през останалите сезони обаче ще ви даде доста сила в горещите летни дни.
Дева
 Ето кои са най-изисканите зодии Ето кои са най-изисканите зодии
Изискаността е нещо, което има доста общо с класа и грациозност. Това е способността да се носиш грациозно и решително, да излъчваш жанр....
По-вероятно е мъчно да заспивате. Причината за това е склонността да преосмисляте и преглеждате всички драми и аспекти на деня преди да заспите. Преди да легнете, отделете малко време, с цел да се отпуснете.
Везни
Не сте мързеливи, само че в случай че не спите 10 часа през нощта, денем сте ужасни. Създаването на баланс в графика на съня ви, ще ви направи съвършени.
Скорпион
Можете да работите с най-малък сън през делничните дни. След като пристигна уикендът, ще би трябвало да спите в допълнение, с цел да сте сигурни, че ще си починете задоволително. Медитацията преди и след сън ще ви разреши спокойна сънливост.
 Нещата, които не умеем съгласно зодията Нещата, които не умеем съгласно зодията
В живота на всеки от нас има сфери, в които не се оправяме толкоз добре, колкото останалите. Астрологията има пояснение за това. Ето к...
Стрелец
Няколко часа тук и има задоволително отмора, с цел да задоволите огнените си усеща. Но когато го извършите, спите с едно отворено око (така да се каже). В последна сметка вие сте галактическият бранител на Вселената и би трябвало постоянно да сте нащрек. Има малко отмора за героите.
Козирог
Вие сте ранобуден, което значи, че сте склонни да заспите по-рано от другите знаци. Често не спите цяла нощ, защото мислите ви пречат. Опитайте да вземете топла вана преди лягане, с цел да освободите напрежението.
Водолей
 Как да разберем дали сънищата ни са оракулски Как да разберем дали сънищата ни са оракулски
Може би си водите дневник на сънищата или сте забелязвали някакво съвпадане сред ваш сън и последващите събития денем? Дори да ня...
„ Работи крепко, спи добре “ е вашето мото. Но ви лишава известно време, с цел да заспите надълбоко. Гледането на носталгичен филм ще ви помогне да заспите.
Риби
Като идеалист на зодиака, това е вашето време да преживеете фантазиите си. Можете да спите повече от 10 часа, в случай че сте изтощени и не желаете да се събуждате заран.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР