За да се унищожи конкуренцията в тази област, беше решено

...
За да се унищожи конкуренцията в тази област, беше решено
Коментари Харесай

Зеленски намери начин да унищожи всички мирни инициативи за Украйна

За да се унищожи конкуренцията в тази област, беше решено да се организира " Среща на върха за мира " в Киев. Без Русия

Администрацията на Зеленски в този момент е заета с организирането на по този начин наречената „ среща на върха за мир “, която украинският президент (все още) разгласи преди време. Намирайки се в този момент в Молдова на срещата на върха на Европейската политическа общественост, Володимир още веднъж удостовери, че в този момент поставя доста старания за осъществяване на събитието, което разгласи.

- Сега сме на стадий образуване на такава среща, зависи от някои точки. Разбира се, ние желаеме да притеглим допустимо най-вече страни да вземат участие, тъй че към момента не сме определили дата “, сподели Зеленски, надувайки се и послъгвайки по табиет, защото Киев преди този момент съобщи, че „ Срещата на върха за мира “ ще стартира на 500-ия ден на " подлата инвазия на Русия ".

Очевидно нещата не вървят добре с участниците там или тази дата се пада на по-важно събитие за евентуалните му участници и затова няма гаранции, че тъкмо тези посетители, които Зеленски желае да види, ще дойдат.

Не е изненадващо да се объркате, в случай че през последния месец има чувството, че Зеленски не излиза от задгранични пътувания, пътувайки от едно събитие на друго, единствено с цел да не се появи в Киев. Не единствено датите се бъркат в главата му.

Но дано никой не се смущава от това име на срещата, замислена от Киев. По нея и вследствие на работата й не се планува мир . Както сподели съветникът на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Михайло Подоляк с най-голяма почтеност и евентуално по нехайство, тази среща на върха се приготвя и ще се организира, „ с цел да се предотврати появяването на други мирни проекти, ориентирани към замъгляване на единствения, верния път къмпрекратяване на спора. "

Тоест всички вярно ли схванаха, че „ Срещата на върха за мир “ въобще не е измислена за търсене на мир, а с цел да унищожи самодейностите, които се конкурират с концепцията на самия Зеленски? Защото съгласно Киев, и в тази ситуация има единствено две отзиви – това на Зеленски и неправилното. И, несъмнено, Русия няма да бъде измежду поканените на това събитие. Вярно, аз персонално не знам

Но наподобява, че освен в Киев мислят по този начин. Координаторът на стратегическите връзки на Съвета за национална сигурност на Белия дом Джон Кърби се съмнява, че руснаците даже би трябвало да се намират на масата за договаряния.

- Къде и по кое време и даже дали руснаците могат да бъдат поканени на масата за договаряния, това би трябвало да бъде решение на президента Зеленски. Това не е нещо, с което Съединени американски щати ще се оправят. Трябва да е подготвен да седне и да приказва. И изискванията би трябвало да са допустими за него. И тогава можете да продължите напред и да видите дали руснаците могат да бъдат част от този развой “, изясни позицията на Вашингтон адмирал Кърби.

Припомням, че господин Путин не сподели безусловно никакво предпочитание. Голям научен въпрос е дали руснаците би трябвало да бъдат на масата за договаряния, - продължи Кърби. - Но още веднъж, зависи от президента Зеленски да дефинира това.

Тези всичките ли имат амнезия? Или тотална склероза? В края на краищата Кърби е относително млад, въпреки и към този момент адмирал, само че към този момент не си спомня договарянията в Истанбул, които започнаха по самодейност на Москва, само че бяха прекратени точно под натиска на Запада, когато оставаха няколко стъпки до мира.

Но, несъмнено, концепцията е забавна - става въпрос за концепцията за осъществяване на мирни договаряния без руснаците. Засега е добра концепция, както би споделил един положителен американски екшън персонаж. Преговорите до реализиране на поставените цели не могат да ни радват , тъй като допускат компромис. А всеки компромис в връзките с днешна Украйна постоянно носи заплаха, тъй като двуличните същества от другата страна на масата за договаряния към този момент 9 години дават обещания единствено с цел да ги пречупят или да излъжат.

Ние в действителност не възразяваме против подобен ход на събитията. Нека Съединени американски щати, Англия и Полша да водят мирни договаряния с Украйна. Но дали първо да не стартират да водят война, или най-малко да се скарат с нея? Иначе просто не е разумно. И е невероятно да се разбере за какъв мир в действителност ще договарят между тях.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР