За да превърнете мечтите си в действителност, трябва да поемете

...
За да превърнете мечтите си в действителност, трябва да поемете
Коментари Харесай

„Напиши го и ще се сбъдне“ или как превръщането на мечтите в реалност започва с един прост ход

За да превърнете фантазиите си в реалност, би трябвало да поемете контрола в свои ръце. А това от време на време стартира от едно просто деяние.

В книгата „ Напиши го и ще се сбъдне “ доктор Хенриет Ан Клаусър изяснява по какъв начин записването на задачите ви е първата стъпка към постигането им . На тези страници ще прочетете истории на елементарни хора, претърпели дребни и огромни чудеса, случили се в живота им откакто направили обикновеното деяние – да запишат желанията си на хартия.

 книга Locus Books

Практическите и лесноприложими насоки и извършения ще катализират креативния ви заряд. Могъщата техника е използвана както в професионалния, по този начин и в персоналния живот , и преди да осъзнаете към този момент ще пишете личния си билет към триумфа!

Хенриет Ан Клаусър ви демонстрира и насочва по какъв начин сами да напишете сюжета на живота си. „ Записването на хартия “ не се отнася до ръководството на времето и не е „ лист със задачки “ , неизпълнението на някои от които ще ви кара да се чувствате отговорни. Писането значи да прочистите съзнанието си, да осъзнаете и прозрете какво желаете и да затвърдите желанието си. Ще го сбъднете просто вярвайки във опцията.

Вие можете:
да намерите идеалния си партньор; да купите дома на фантазиите си; да се сдобиете с мечтаната работа; да се събуждате по-щастливи; да пътешествате; да подобрите връзките си с децата си тийнейджъри…
 книга Locus Books

„ Няма верен метод за записване на задачата – простичко изречение, надраскано върху парченце хартия е скъпо и дейно също колкото и в детайли изложение, разпростиращо се върху няколко страници. Щом един път заявите задачите си документално, вселената и светът ще поддържат желанието ви – от велики професионални цели и съществени стъпки до това да се събуждате заран ведри и щастливи.” - Library Journal

„ Д-р Клаусър е написала управление за реализиране и сбъдване даже на най-екстравагантните ви стремежи посредством простичкия акт на записването им. Тя твърди, че самият акт на писане е толкоз мощен, че повлиява и задейства външни обстоятелтсва. Авторката изяснява, че записването на желанията не е магия, нито знамение. Изисква се освен да запишете желанията си, само че и интензивно да работите за реализирането им. Посочените тук техники оказват помощ концепциите ви да изкристализират, усилват самоувереността ви и разсейват подозренията ви. Вярата в силата на писането и постоянното му упражняване ще доведат до мечтани трагични промени в живота ви. Овладейте този курс на реализиране на стремежи – коства си!
Съветите на Клаусър ще отворят очите ви. Ще ви заразят незабавно да вземете бележник и писалка, още даже когато четете книгата. “ - Джанет Дейвидсън, Business and Professional Women
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР