За да победи, Русия трябва да спре да лъже, да

...
За да победи, Русия трябва да спре да лъже, да
Коментари Харесай

Пригожин: Къпем се в кръв, ако изчерпим армията с Русия е свършено

" За да победи, Русия би трябвало да спре да лъже, да краде и да престане да мисли единствено за личното си благоденствие и за личните си места, а да мисли за бойците, за техния живот. Ако ние изчерпим армията, Русия ще свърши. Сега армията се хвърля без муниции и на месо. Така че три неща: не лъжете, не крадете, погрижете се за бойците. "

Ръководителят на съветската наемническа формация " Вагнер " Евгений Пригожин през днешния ден е изключителни дневен в обществените мрежи и упреква остро съветското военно управление, че изтегля войските си от южната и източната част на Украйна в изискванията на украинската контраатака.

" На бойното поле (...) съветската войска се изтегля на фронтовете Запорожие и Херсон ", декларира Евгений Пригожин в отговор на въпроси в публицисти от разнообразни районни медии. Той декларира, че въоръжените сили на Украйна отблъскват съветската войска.

" Ние се къпем в кръв. Никой не докарва подкрепления. Това, което ни споделят, е горчива машинация ", продължава Пригожин, като още веднъж влиза в директно несъгласие с изказванията на съветския президент Владимир Путин , който приказва за " пагубни " загуби измежду съперника и мъртвило в контранастъплението от украинска страна.

Кремъл разгласи анексията на Херсонска и Запорожката области в Южна Украйна предходната година след извършени следени референдуми, въпреки и да признава, че няма цялостен надзор върху тях. Две седмици след началото на контраофанзивата на ВСУ даже и президентът Путин призна, че тя е настъпила.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР