За да оцелее едно правителство на малцинството, трябва да се

...
За да оцелее едно правителство на малцинството, трябва да се
Коментари Харесай

Хаджигенов: Правителството трябва да включва партиите на промяната и най-добрите служебни министри

За да оцелее едно държавно управление на малцинството, би трябвало да се сформира от " партиите на смяната " плюс най-хубавата част от служебното държавно управление. Затова “на секундата” ще се водят диалози с водача на “Има подобен народ” Слави Трифонов откакто президентът Румен Радев връчи третия мандат за сформиране на постоянно държавно управление. Това разгласи в неделя Николай Хаджигенов, заместник-председател на ПГ на " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

На въпрос в студиото на БНР за диалози с Трифонов, той уточни - “след като президентът връчи третия мандат обаче - на секундата”

“И с Движение за права и свободи би трябвало да се приказва - без значение дали ни харесва, както и с Българска социалистическа партия, само че не е по този начин с ГЕРБ. С партията на диктатора не вършим нищо, с изключение на да ги унищожаваме малко по малко.... Ние сме в политиката, с цел да ги няма ГЕРБ, с тях не вършим нищо ".

Хаджигенов повтори тезата си, че конституционно болшинство не е допустимо без гласовете на Движение за права и свободи:

" Ако цената да махнем Иван Гешев е да приказваме с Движение за права и свободи, ще приказваме с тях. Това няма да са договаряния, а диалози и то транспарантни - пред медиите.... Движение за права и свободи са неосъществим сътрудник за ръководство ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР