За да не ви стискат новите обувки и да не

...
За да не ви стискат новите обувки и да не
Коментари Харесай

Е, Това Никога Нямаше Да Ми Дойде Наум! Сега Не Се Разделям С Балсама За Устни - Използвам Го За Всичко, Ама Буквално!

За да не ви стискат новите обувки и да не вършат мазоли и рани, просто натрийте кожата там с малко еликсир за устни!

 изгоди от балсама за устни
Трудни за изваждане пръстени
Преди да режете пръстена (или пръста), пробвайте следното: натъркайте кожата над и под пръстена с еликсир. Раздвижете и завъртете пръстена деликатно, в този момент той ще излезе елементарно.

 изгоди от балсама за устни
Сухи ноздри
Сигурно ви е познато: от доста кихане и подсмърчане, ноздрите се възпаляват и белят. На уплашената кожа ще помогне пласт еликсир за устни. Той е много по-мазен от редица кремове Може да го употребявате също и на други сухи места по кожата, да вземем за пример лакти, основата на нокътя или петите.

 изгоди от балсама за устни
Запечатване на дребни ранички
Малките порязвания и рани могат да бъдат запечатани със пласт от еликсир за устни. Въпреки, че той не заменя лейкопласта, най-малко ще предотврати мръсотията да навлезе в раната.

 изгоди от балсама за устни
Грижа за обувки
Кожените обувки могат да заблестят освен с обичайното лустро, само че също по този начин и с еликсир за устни. Кожата остава еластична и добре поддържана.  изгоди от балсама за устни
Здраво вързани връзки на обувките
Някои връзки на обувките имат навика да се развързват в най-неподходящия миг - в препълнен рейс или трен. Преди да ви се случи, вземете ограничения - намажете възела с еликсир. Така ще го затегнете по-лесно при връзването.

 изгоди от балсама за устни
Хвърчаща коса
Особено през зимата се борим постоянно със сухата, хвърчаща слепешката. Може да я укротите, като нанесете еликсир върху дланите и прокарате през косата си. Все отново, не прекалявайте, в противоположен случай косата наподобява мазна.

 изгоди от балсама за устни
Сухи краища на косата
Отново натрийте дланите си с еликсир за устни и втрийте единствено в краищата.

 изгоди от балсама за устни
Заяждащ цип
Ако ципът не желае да помръдне, натрийте малко еликсир против посоката на придвижване на зъбците. Леко раздвижете обратно и напред и готово!

 изгоди от балсама за устни
Тесни дупки за обеците на ухото
Всяка жена, която отдавна не е слагала обеци, знае за казуса. С течение на времето, кожата се свива към дупката, а скоро слагането на обеци става същински пъкъл. За да се избегне инфектиране, просто разтрийте мястото с малко еликсир. Това работи като лубрикант.

 изгоди от балсама за устни
Премахване на следи от спиралата
Намажете памучен тампон с еликсир за устни и прекарайте под и над линията на спиралата - мазнината ще разтвори петната за момент.

 изгоди от балсама за устни
Основа за сенки
За възстановяване на цвета и неговата продължителност, постоянно втривайте еликсир за устни върху клепача, преди полагане на сенките.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР