За да намалите обиколката на талията си, опитайте се да

...
За да намалите обиколката на талията си, опитайте се да
Коментари Харесай

Тънка талия само за 7 дни: 4 стъпки да се стопите

За да намалите обиколката на талията си, пробвайте се да не преяждате на вечеря. В противоположен случай тялото няма да има време да изразходва погълнатите калории и ще ги трансформира в мазнини.

Тънката талия е фантазията на множеството дами, само че и много огромно предизвикателство за някои от нас, защото мазнините, които се отсрочват в региона на корема, се стопяват доста по-трудно. Това се дължи на въздействието на генетиката, на метаболизма и хормоналния дисбаланс. Понякога даже строгата диета не оказва помощ и непотребните мазнини по корема се съпротивляват до последно. В тази публикация ще ви срещнем с 4 значими и ефикасни съвета, които ще ви оказват помощ да намалите талията си за една седмица. При това ще положите по-малко старания, в сравнение с си мислите.

 намаляване

Защо е толкоз мъчно да се възвърне и поддържа тънка талията?

Талията вид оса е съкровената фантазия на доста дами, защото прави силуета по-женствен и акцентира извивката на бедрата. Въпреки това, по талията се следи най-бързото депозиране на мазнини, даже и да останете слаби като цяло.

Ето вероятните аргументи за спомагателните сантиметри на талията (с изключение на генетичното предразположение): Хормонален дисбаланс - да вземем за пример по време на менопаузата, бременност, храносмилателни нарушавания, муден метаболизъм, въздържан метод на живот, приемането на храни с високо наличие на захар и на рафинирани храни, несъразмерна консумация на алкохол, стрес. А ето и дейно настоящите препоръки:

Яжте по-малко на вечеря

Най-често напълняваме доста, тъй като преяждаме по време на вечеря, а изобилното количество храна мигновено се отразява на размера на талията. Добрата вест е, че позитивният резултат от смяната на питателните ви привички към по-добро (например в случай че ядете по-малко на вечеря или просто вечеряте по-рано) се отразява най-бързо и на талията.

Някои хора настояват, че не могат да ядат рано заради графика си. Ако това е вашият случай, пробвайте се да изядете изобилна следобедна закуска и нещо леко за вечеря. Освен това мнозина споделят, че вечерята е храната, за която се събира цялото семейство, тъй че не може да бъде пожертвана. В този случай предпочитайте предписания, които са лесни за подготвяне и леки за стомаха, или заложете на по-малки порции.

Следобедната закуска, която ще приемете преди този момент, ще ви разреши да не изпитвате мощно възприятие на апетит. Още на идната заран ще забележите, че талията е намаляла по размер. Това сигурно ще ви окуражи и ще можете да се придържате към основите на вярното хранене в бъдеще.

Следете размера на порциите си

Не е нужно да гладувате, само че се пробвайте да не ядете повече от нужното, изключително на вечеря. Изчакайте 5-10 минути и възприятието на апетит скоро ще изчезне. През този къс интервал от време нормално ядем най-много нездравословни храни, като самун и сладкиши. Един от най-хубавите трикове да заблудите глада си е да вземете здравословна за храносмилането билкова инфузия незабавно след хранене. Опитайте се също по този начин да дъвчете храната си усърдно и да ядете постепенно.

 жена

Приемайте повече протеини

Вероятно сте чували за диетите с високо наличие на протеини и какъв брой чудодейни са те за малко време. За да е уравновесена и по-здравословна диета ви обаче не забравяйте за другите групи артикули.

Ето кои храни са източници на скотски протеини:

- Риба и морски блага
- Яйца
- Млечни артикули

Източници на растителни протеини:

- Бобови растения
- Ядки и семена
- Пълнозърнести артикули
- Авокадо

Най-добре е да приемате порция протеини на всяко хранене, като комбинирате растителни и скотски протеини и добавяте към тях сурови и варени зеленчуци. Опитайте се да намалите оптимално потреблението на рафинирано брашно и да го заменете с пълнозърнесто.

 авокадо

Избирайте мазнините деликатно

Мазнините са доста значими за здравето на нашето тяло. Според диетолозите, отказвайки се от тях, ние си вредим на здравето. Просто би трябвало да не да ги елиминирате, а да извършите верния избор. Здравословните мазнини могат да ви оказват помощ да отслабнете, да свиете талията си и да предотвратите натрупването на мазнини в други зони на тялото ви.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР