За четвърта поредна година Honda получи четири приза от престижния

...
За четвърта поредна година Honda получи четири приза от престижния
Коментари Харесай

HONDA ОТНОВО ТРИУМФИРА В НАГРАДИТЕ RED DOT

За четвърта поредна година Honda получи четири наградата от влиятелния конкурс за дизайн Red Dot. Отличени са новите Civic e:HEV и Civic Type R, както и мотоциклетите CB750 Hornet и XL750 Transalp.

С тези последни награди за продуктов дизайн, марката към този момент е горделив собственик на 13 за последните четири години.

Престижният интернационален приз Red Dot се присъжда като самопризнание за дизайн, хармония, функционалност, технологии или нововъведения. Журито се състои от 50 специалисти, които тестват и правят оценка всяка кандидатура, а продуктите спечелили отразвяат най-новите механически, обществени, стопански и екологични условия на актуалните консуматори.

„ Тази година Honda чества 75-ия си рожден ден и приемането на многочислени награди от влиятелния конкурс Red Dot през последните четири години е в действителност фантастично самопризнание на цялостния ни развоен развой. Вярваме в неповторимия, центриран към индивида метод към дизайна и практичността и това ни подсигурява, че точно това способства за приемането на влиятелния приз “, показа Тошинобу Минами, основен действен шеф на дизайнерския център на Honda. „ Това е в действителност голямо самопризнание за екипа, създал наградените артикули “, добави още той.

*Източник: www.honda.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР