"За БСП проблемът с етническото напрежение е сериозен и той

...
"За БСП проблемът с етническото напрежение е сериозен и той
Коментари Харесай

Вигенин: Отказваме да бъдем съпричастни към дъното, което парламентът достигна

"За Българска социалистическа партия казусът с етническото напрежение е сериозен и той не е от през вчерашния ден. Периодично избухват такива спорове, като този в Габрово, най-често преди избори, тъй като се натрупа напрежение, а след което някоя дребна националистическа партия съумява да се промуши над заветните проценти ". Това сподели секретарят на ПГ на "БСП за България " Кристиан Вигенин пред Bulgaria ON AIR.

Той разяснява, че от седмица се вършат систематични опити вниманието да се отклони от казуса с жилищата на властта. "След като не съумяха по други способи, етническото напрежение в град като Габрово прави чудесна работа ", разяснява още националният представител.

Вигенин сподели още, че предпоставките това да се случи са напълно в ръководството на ГЕРБ в локалната власт. По тематиката ще се върне ли Българска социалистическа партия в Народното събрание Кристиан Вигенин съобщи, че на един глинест от ръководещите терен, никой не може да бъде в бяло.

"Отказваме да бъдем съпричастни към дъното, което българският парламент доближи с помощта на тях. Ние сме измежду хората, готвим се за идните избори, както и за предварителни парламентарни избори, представяме нашите управнически визии и хората, които ще ги осъществят ", изясни националният представител.

Той бе безапелационен, че Българска социалистическа партия не желае да губи времето на нацията и това на депутатите си в един жертван парламент. Във връзка с опитите политици от Българска социалистическа партия да бъдат вкарани в абсурда "Апартаментгейт " националният представител разяснява, че доста младежи, създавайки фамилии, си купуват жилища с ипотечен заем, и добави, че не може да разбере каква е виновността на Крум Зарков.

"Стандартът на ГЕРБ не е просто да си подадеш оставката, когато има съмнения към теб. Стандартът на ГЕРБ е, когато си във властта, да си осигуриш евтини жилища, поръчки на роднините. Да овържеш в паяжина близки, познати, братовчеди, майка ти да вземе жилището на братовчедка ти и ти да й плащаш наем за него ", безапелационен бе Кристиан Вигенин.

Той съобщи, че обвиняването против Елена Йончева е политическа акция и то ще падне рано или късно. "Убеден съм, че ще има още "разкрития ", тъй като спешният ПР на ръководещите се състои в това да овъртолят всички в тази скица ", заключи Кристиан Вигенин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР