За броени дни столични полицаи разкриха извършителите на въоръжен грабеж.

...
За броени дни столични полицаи разкриха извършителите на въоръжен грабеж.
Коментари Харесай

Задържани са двама 19-годишни младежи, извършили въоръжен грабеж в с. Бистрица

За броени дни столични служители на реда разкриха причинителите на въоръжен обир. На 14 ноември, към 3.40 часа, в Осмо районно управление (на МВР) бил получен сигнал за осъществен въоръжен обир в игрална зала в с. Бистрица. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

На място неотложно са изпратени полицейски екипи. Пред тях крупието в залата декларирал, че към 3.30 часа електричеството в обекта било спряно, а двама непознати го нападнали, заплашили го с револвер, напръскали очите му със спрей, лишили наличните в касата пари и избягали. На местопроизшествието бил осъществен оглед, по случая - формирано досъдебно произвеждане.

В резултат на подхванатите оперативно-издирвателни и процесуално- следствени дейности били открити и арестувани причинителите на действието - 19-годишните М. Й. от Кокаляне и Я. Г. от София, престъпно проявен за грабежи. След отчет на събраните материали в Софийската районна прокуратура двамата са привлечени като обвинени за закононарушение по чл.198 от Наказателен кодекс. На М.Й. е наложена мярка за неотклонение „ подписка”, а на Я. Г. – „ задържане под стража” за период до 72 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР