За Боби Турбото тази година може да се окаже най-щастливата

...
За Боби Турбото тази година може да се окаже най-щастливата
Коментари Харесай

Калина и Боби Турбото в очакване на рожба

За Боби Турбото тази година може да се окаже най-щастливата в живота му. След като срещна любовта, в лицето на някогашната депутатка от " Атака " Калина Крумова, май скоро ще стане и баща, подозират познати на артиста, както и почитатели на двойката в обществените мрежи.

Двойката се ожени през юни, е булката към този момент съмнително е наедряла написа fakti.bg. Това проличава от фотосите, които тя разгласява в обществените мрежи, потвърждавайки, че са остарели. На старите си фотоси, оповестени преди време, обаче брюнетката е стройна, а на тези, които пуска в този момент, наподобява на бременна.

Борислав Захариев, както е същинското име на Турбото, в никакъв случай не е крил, че огромната му фантазия е да има семейство и деца. Дълги години обаче той не можеше да откри подобаваща жена, с която да свие гнездо. За благополучие, молитвите му за обич най-сетне бяха чути и на 41-годишна възраст, при започване на лятото, артистът се ожени за някогашната депутатка Калина Крумова. Сега му остава да извърши втората част от персоналните си цели, а точно да стане татко.

Чаровната младоженка на Боби към този момент има огромен, 20-годишен наследник, който ражда още когато е 17-годишна. Тя е омъжена за татко му едвам година, само че до ден-днешен поддържа положителни връзки с него, а малко след сватбата с Боби артистът втрещи аудиторията, признавайки, че обожава освен сина на жена си, само че и нейния първи брачен партньор. Явно всички са огромно, щастливо семейство и се чака да се грижат дружно и за бъдещото бебе на младото семейство Захариеви.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР