За блокираните там хора вече е уведомена регионалната служба Пожарна

...
За блокираните там хора вече е уведомена регионалната служба Пожарна
Коментари Харесай

Преля малък язовир край Криводол, спасяват трима души в цех

За блокираните там хора към този момент е известена районната работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".

Заради дъжда някои от улиците са краткотрайно мъчно проходими. Реките в общината са покачили равнищата си, само че са си в коритата, язовирите също са под надзор, заяви още дежурният.

Заради наводнени пътни сектори краткотрайно е ограничeно придвижването по път III-101 Враца - Криводол, осведомиха от Агенция " Пътна инфраструктура ". Посочени са и обходните направления, по които се пренасочва трафикът: Враца - Борован - Борован - Криводол и назад или пътя Враца - Краводер - Криводол. Водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, предизвестяват от Пътната организация.

Публикувано видео в " Meteo Balkans " от местността Леонкевото, демонстрира по какъв начин част от пътя Враца - Криводол е под вода и тиня.



В благоевградското село Горно Хърсово втори ден хората не могат да стигнат до града с кола, тъй като единственият мост, по който са се придвижвали до момента, е опустошен, съобщи Българска национална телевизия.

Оказва се, че казусът с моста в Горно Хърсово е от години, защото за четвърти път водите на реката го отнасят. Този път обаче е отвеян и водопроводът на селото и по този начин от през вчерашния ден локалните хора нямат нито път, нито вода.

С подръчни материали хората са създали краткотрайно мостче, с цел да могат да минават пешком от единия до другия завършек на селото. Казват, че доста от тях са принудени да си заловен такси, с цел да отидат на работа. Засега единствено може да се молят повече да не вали и се надяват институциите да си свършат работата.

Код оранжев за интензивни превалявания е разгласен за съвсем цяла Западна България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР