За близо денонощие глухонямо малолетно момиче е изчезнало от защитено

...
За близо денонощие глухонямо малолетно момиче е изчезнало от защитено
Коментари Харесай

Глухонямо момиче изчезна от защитено жилище в Мездра, връща я тайнствен автомобил

За близо денонощие глухонямо малолетно момиче е изчезнало от предпазено жилище в Мездра, а след това тихомълком е било върнато в дома, научи организация BulNews.bg. Инцидентът е станал в четвъртък по времето, когато в общественото заведение на дежурство е била новоназначена възпитателка. Липсата на дребната Параскева е открита чак когато децата са седнали за обяд и мястото й на масата останало празно. Сигналът за изчезналото дете е бил подаден в полицията, само че не е ясно дали е била известена Агенцията за протекция на детето.
Същият ден по здрач лек автомобил спрял пред предпазеното жилище и момиченцето било оставено в тревните площи. След намирането на Параскева формираната полицейска кореспонденция била прекъсната. Детето обаче не е било водено в болница за обзор и освидетелствано от медици. По глухонямото сираче няма забележими контузии.
Свидетели на изгубването на детето липсват, само че по думите на съседи, то е върнато в Дома от някогашен служащ по поддръжката в същото заведение. На този стадий мъжът не е издирен и разпитан, защото след връщането на Параскева полицейската кореспонденция е прекъсната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР