За 6 месеца не може да се оправи държава, която

...
За 6 месеца не може да се оправи държава, която
Коментари Харесай

Искрен Митев: В идеалния случай ПП ще управлява сама със 160 депутати

За 6 месеца не може да се оправи страна, която е била в толкоз неприятно положение. Това разяснява Искрен Митев от " Продължаваме Промяната " по Nova News

" Една ръководеща партия постоянно поема негативите на обстановката. Социологията в никакъв случай не ни дава първо място, а има хора, които още не са решили за кого да гласоподават. След изборите има три разновидността. Първият е Демократична България, Политическа партия и Българска социалистическа партия да сформират държавно управление и да продължим да работим в посоката на новото; вторият - " Възраждане ", ГЕРБ, Движение за права и свободи и Стефан Янев да създадат кабинет, а третият - да има нови избори ", съобщи той.
По думите му в идеалния случай Политическа партия ще ръководи сама със 160 депутати. " Българското общество е фрагментирано и никоя партия няма над 50% поддръжка. ГЕРБ ерозира и от ден на ден техни гласоподаватели се разсънват ", акцентира Митев.

По тематиката за газа той показа, че не е значимо името на колегата, а сигурността на доставките. " Газпром " е нестабилен снабдител. Докато си плащаше в рубли, най-големият немски снабдител също беше ощетен с газа, количеството за тях беше понижено ", уточни още Митев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР