За 59-и пореден ден в центъра на София се събират

...
За 59-и пореден ден в центъра на София се събират
Коментари Харесай

Протестът, ден 59: Само един е оставен в ареста, всички останали са освободени |

За 59-и следващ ден в центъра на София се събират хора, с цел да желаят оставките на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев.

Както всеки ден OFFNews ще наблюдава митингите онлайн с репортаж, видео и фотоси.



20:40 ч - На властта й се наложи да разбере, че съществуват жители в България. Това беше тежко изобретение за тях. И на нас ни се наложи да открием нещо - че мафията е добре проведена, споделя Арман Бабикян.

Решихме, че и ние би трябвало да се организираме. На страницата на Отровното трио има форма, в която всеки който желае да стане доброволец за свалянето на мафията от власт, може да се запише, с цел да си имаме своите координати и да можем да си оказваме помощ проведено против проведената престъпност в България.

Бабикян прикани депутатите от ГЕРБ да подадат оставки, " с цел да падне този финален смокинов лист пред срамната истина за България ".

Ние ги поставихме пред избор: Дали да останат от срамната страна на историята или да запазят най-малко дребна част от достолепието си и да изоставен това национално заседание.

20:25 часа - Адвокат Николай Хаджигенов афишира от трибуната, че към този момент всички задържани след огромния митинг в сряда са освободени, като се изключи един, който е имал висящи каузи.

Идвайте на митинга. Бъдете подготвени. Пускайте си отпуска. Тях ги е боязън от нас!, приказва Хаджигенов.

До Кървавата сряда ние бяхме пренебрегнати. Сега се борят с нас. Накрая ние побеждаваме.

19:50 - хората към този момент стартират да се събират към фонтана пред президентството. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР