За 30 години ДПС израсна и се превърна в зрял

...
За 30 години ДПС израсна и се превърна в зрял
Коментари Харесай

Ахмед Доган: ДПС е избор на съдба! Не съжалявам, че избрах такава съдба

За 30 години Движение за права и свободи израсна и се трансформира в зрял политически индивид със забележително наличие в публичния живот на страната. Това съобщи почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган в послание в страницата си във Facebook към членовете и структурите на партията. На 4 януари Движение за права и свободи стана на 30 години.


" Когато приказваме, че Движение за права и свободи стана на 30 години, несъзнателно си припомням, че бях на 30 години, когато започнах построяването на „ Съпротивителното придвижване ” против „ Възродителния развой ” и на 35 когато на бял свят се появи политическа партия „ Движение за права и свободи ”, добави Доган.

 Движение за права и свободи на 30 години Движение за права и свободи на 30 години
Днес Движение за права и свободи навършва 30 години. Историята му стартира на 4 януари 1990 година в апартамент във Варна, където се събират 33-ма представители на българските тур...

" Движение за права и свободи е избор на орис! Не скърбя, че избрах такава орис. Рядък късмет за живота на човек е да живее в едно наситено преходно време. Но в случай че си имал опцията да бъдеш и част от груповата субектност на тези промени, е привилегия на ориста, която би трябвало да приемеш не като нещо, което ти е обещано безплатно, а като отговорност ", се споделя още в обръщението.

Ето и цялото послание, оповестено във Facebook.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР