За 17- ти пореден път Каварна ще бъде домакин на

...
За 17- ти пореден път Каварна ще бъде домакин на
Коментари Харесай

26-28 май, XVII Общобългарски младежки фолклорен събор С България в сърцето в Каварна

За 17- ти следващ път Каварна ще бъде хазаин на Общобългарския юношески фолклорен събор „ С България в сърцето ”. От 26 май до края на седмицата градът посреща всички, които носят родината в сърцата си.

Програмата за първият ден на фестивала- 26 май /петък/ стартира в 10:00 часа с молебен за здраве и водосвет. Изпълненията на участниците в събора са с начален час 10:30 ч. От 18:30 ч. е планувано публично разкриване и концерт на най положителните участници денем, след което е концерта на националните певици Кичка Христова, Наталия и Татиана Петкови и Галина Дурмушлийска. Програмата за деня приключва с хоротека под звездите от 21:30 ч.

На 27 май /събота/ програмата стартира от 10:00 ч. с осъществяванията на участниците в събора. От 17:30 ч. е очакван избор на „ Мис и Мистър Фолклор “, ревю на национални носии и надиграване „ Кръшна ръченица “. Началото на тържествения галаконцерт е от 19:00 ч. Участие в първата част на концерта ще вземат най положителните участници денем, край на вечерта ще постави концерт на Илия Луков, Веселка Стамболова и Валерия Момчилова.

В последния фестивален ден 28 май /неделя/ от 10:00 ч. са планувани осъществявания на участниците в събора.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР