За 17 години, в които Фандъкова и екипът й е

...
За 17 години, в които Фандъкова и екипът й е
Коментари Харесай

Протест срещу Йорданка Фандъкова пред общината


За 17 години, в които Фандъкова и екипът й е са власт, не се взеха решение нито един от проблемите със застрояването, с мръсния въздух, с паркоместата, с трафика, нито с дребното места в детските градини ”.

Това съобщи Борис Бонев от “Спаси София ”.

Сдружението провежда митинг пред Следствен отдел към окръжна прокуратура с искане за оставката на столичния кмет Йорданка Фандъкова .

 митинг Фандъкова БГНЕС

Управлението на Фандъкова към този момент се е потвърдило на какво е способно и е време да подаде оставка, разяснява Бонев и добави настояванията си: Нашите претенции са да предложим на останалите политически организации три ограничения.
 

 митинг Фандъкова БГНЕС

Първата е всички решения на Следствен отдел към окръжна прокуратура да се взимат в полза на жителите , а не Столичната община да го играе юрист на всички компании, печелещи публични поръчки и по-късно изпълняващи ги извънредно некачествено. Второто нещо е да спрем с ремонтите на ремонтите, и вместо ул. “Шишман ” да бъде ремонтирана 5 пъти, най-накрая да насочим тези средства към кварталите, с цел да може “Люлин ”, “Овча Купел ”, “Красно село “или “ Хаджи Димитър ” също да получат вложения за инфраструктура. Третият принцип, върху който желаеме да се обединим, е да се носи отговорност, когато има проблем, всички да даваме отговори, да се показваме пред медиите и да отговаряме на неуместни въпроси ”, съобщи още Бонев.

 митинг Фандъкова БГНЕС

Той изясни, че митингът ще се организира спокойно и ще продължи до момента в който не бъдат осъществени настояванията на гражданската организация .

“Ще продължим да оказваме непрекъснат напън, каквото вършим и през последните 13 години. Наша задача е да демонстрираме проблемите и да даваме решения за тях. На този митинг през днешния ден ще вземат участие и специалисти от разнообразни области, архитекти, адвокати, които ще дават решения. Не е нужно да откриваме топлата вода, решенията от дълго време са открити, би трябвало обаче да бъдат приложени. ”, добави още Борис Бонев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР