Ювентус (Малчика) финишира на 11-о място в току що завършилото

...
Ювентус (Малчика) финишира на 11-о място в току що завършилото
Коментари Харесай

Ювентус с най-силния си сезон в аматьорския елит

Ювентус (Малчика) финишира на 11-о място в одеве приключилото състезание на Северозападната Трета лига. Не позицията в класирането, това, че отбора към този момент е фактор в шампионата е огромното достижение за клуба от плевенското село. Причините за възхода, пред Sportal.bg разяснява капитана на тима Валентин Антонов.

„ Изминалият сезон беше най-силния за тима в аматьорския хайлайф. Успехът е логически, тъй като на разположение бяха всички предпоставки да го осъществяваме. Запазено беше ядрото на състава от предходната акция. Извършихме качествена селекция, сформирахме боеспособен отбор и изградихме добър колектив. Паралелно със мощните игри, ставахме и все по-уверени. Не единствено, че не се страхувахме от никой съперник, само че и във всеки мач играехме за победа. Помагаше ни и насъбрания опит. Имаше и спадове. Провокираха ги сериозните травми, които извадиха за дълготрайно време някои състезатели. Друг проблем,  който непрекъснато трябваше да преодоляваме беше незадоволителното време за подготовка. Повечето момчета имат професионални отговорности и правеха вероятното да балансират с цел да могат да организират и подготвителен развой. Продължаваме напред с мисъл да надграждаме “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР