Привържениците на Локомотив (София) заявиха, че преустановяват подкрепата си на

...
Привържениците на Локомотив (София) заявиха, че преустановяват подкрепата си на
Коментари Харесай

Феновете на Локо Сф обявиха бойкот

Привържениците на Локомотив (София) обявиха, че преустановяват поддръжката си на домакинските срещи на тима.

Феновете акцентират за съществена причина бруталният тормоз от страна на охранителната компания на стадиона.

Ето какво написаха част от " червено-черните " фенове:

" Всички дейни почитатели, които до момента подкрепяхме тима безусловно, прекратяваме визитите на домакинските мачове на тима заради многократните превишавания на правата от страна на защитата на стадиона, достигнали до физически похищения даже върху малолетни и върху възрастни над 70-годишни почитатели.

Стадион " Локомотив " не е нощен клуб и ние не можем да поносим държанието на охранителите в жанр мутри от дискотека вид 33.

Вместо неотложно да изгони тази охранителна компания, от страна на управлението на клуба, както и на треньори в ДЮШ, " по случайност " директни родственици на управителен фактор в клуба, също се сипят закани към значително почитатели на Локомотив, дръзващи да изразят неодобрение от унизителните резултати през този сезон. На деца в ДЮШ е забранявано да поддържат мъжкия тим в агитката...

Ние, почитателите на Локомотив, останахме единствените пазители на достолепието, на историята на този популярен в миналото клуб, на емблемата, на достойнството на червено-черната фланелка.

Сегашното управление прави всичко допустимо - дали целеустремено, или от демонстрираните непрекъснато несръчност и аматьорщина - да се усещаме нежелани на стадион " Локомотив " и да оставя тима без поддръжка и в най-важните и тежки моменти.

На президента на клуба Иван Василев пожелаваме сполучливо възобновяване и разсъдък при взимането на незабавни ограничения за излекуване на клуба, които да включват промяната освен на охранителната компания на стадиона. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР