Ювентус изигра слаб мач и загуби с 1:2 от Порто,

...
Ювентус изигра слаб мач и загуби с 1:2 от Порто,
Коментари Харесай

Впечатляващата серия на Кристиано приключи

Ювентус изигра слаб мач и загуби с 1:2 от Порто, а попадението за " бианконерите " беше дело на Федерико Киеза. Голът на крилото против Порто освен резервира очакванията на Юве да се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига, само че и прекъсна серията от мачове в елиминациите на шампионата, в които за италианския гранд бележеше единствено Кристиано Роналдо.

Всичко стартира през април 2018-а, когато в реванша от осминафиналите Ювентус съкруши Атлетико Мадрид с 3:0, а португалецът направи хеттрик. В идващия кръг Юве отпадна от Аякс след 1:1 и 1:2, само че Роналдо вкара и в двата мача. През предишния сезон " остарялата госпожа " отстъпи в първия осминафинал на Лион с 0:1, а в ответния дуел се наложи с 2:1 след две попадения на огромната си звезда, само че това не беше задоволително за краен триумф.
През актуалната акция в ШЛ Роналдо има 4 гола в 5 мача. Срещу Порто обаче той нанесе единствено един удар към вратата на противника и той бе избавен от стража на " драконите " Аугустин Маркесин.

Мачът против Порто беше любопитен и с обстоятелството, че Ювентус позволи третия най-бърз гол във вратата си в цялата история на Шампионската лига, както и най-бързия гол единствено през вторите полувремена. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 17 февруари  Порто 2:1краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР