Пазаруващите на Tesco трябва да са наясно с малко по-различно

...
Пазаруващите на Tesco трябва да са наясно с малко по-различно
Коментари Харесай

Работно време на Tesco за официалните празници в края на май - супермаркетът обяснява най-новите часове за пазаруване

Пазаруващите на Tesco би трябвало да са наясно с малко по-различно работно време през този празничен уикенд в края на май.

Повечето от по-големите магазини на Tesco ще работят съгласно нормалното работно време в събота, 25 май, и неделя, 26 май. Повечето по-големи магазини на Tesco нормално отварят в 6 или 7 сутринта и затварят чак до среднощ, понеделник до събота. След това в неделя множеството по-големи магазини са отворени от 10 или 11 сутринта до 16 или 17 часа. Магазините в Шотландия са отворени за доста по-дълго време, защото разпоредбите за търговия са разнообразни в Шотландия.

След това на формалния празник понеделник, 27 май, множеството по-големи магазини ще бъдат отворени от 8 сутринта до 18 часа в Англия и Уелс или от 8 сутринта и 20 часа в Шотландия или от 7 сутринта до 23:59 часа в Северна Ирландия. Но Tesco сподели пред The ​​Mirror, че работното време варира в цялата страна, тъй че купувачите би трябвало да ревизират неговия инструмент за намиране на онлайн магазини, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР