Удивително е как професионалистите могат да правят магията си, когато

...
Удивително е как професионалистите могат да правят магията си, когато
Коментари Харесай

„Сестра ми иска да ме премахне от моите собствени сватбени снимки и сама да се занимава с фотошоп – това е странно`

Удивително е по какъв начин експертите могат да вършат магията си, когато става дума за сватбени фотоси, само че коригирането им не постоянно е уместно.

Една жена остана раздразнена, когато сестра й направи самопризнание, обвързвано с Photoshop, само че тя счете, че това е „ необичайно “. Жената показа, че за жалост майка й е умряла преди пет години, откакто се е омъжила, а 28-годишната й сестричка е трябвало да се омъжи скоро.

„ На моята женитба преди шест години, фотографът направи фотография на майка ми, закопчаваща огърлица към врата ми, дребната ми сестра сподели на доста хора, че когато се омъжи, възнамерява да наеме някой с умения в графичния дизайн, който да ме отстрани от тази фотография и сама да направи фотошоп на мое място. ", тя написа.

Тя продължи в Reddit: „ Досега не съм казвала нищо, само че постоянно съм се чувствала засегната от тази концепция и в този момент, когато тя в действителност възнамерява женитба, се чудя дали да не сложа крайник. в това време не желая да усилвам болката й. "

След това дамата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР