Ювентус и Милан завършиха наравно 0:0 в дербито на 34-ия

...
Ювентус и Милан завършиха наравно 0:0 в дербито на 34-ия
Коментари Харесай

Ювентус и Милан не си вкараха гол в дербито от кръга в Италия

Ювентус и Милан приключиха наедно 0:0 в дербито на 34-ия кръг на италианската Серия А. Двата тима започнаха доста внимателно мача, като първото в действителност рисково състояние бе в интерес на Ювентус в добавеното време на първата част. Тогава Душан Влахович насочи топката в долния десен ъгъл на вратата на гостите, само че вратарят Марко Спортиело съумя да избави със сетни старания, избивайки топката в корнер.

В 50-ата минута на мача Спортиело, който размени Менян минутки преди началото на срещата, направи ужасно избавя и след шут на Филип Костич от " бианконерите ", а Данило не съумя да насочи хубава добавка, с цел да вкара.

Милан се появи като рисков тим едвам в 66-ата минута, когато Рубен Лофтус-Чийк насочи прекрасен удар от отдалеченост, който профуча около десния дирек на вратата.

В 73-ата минута Аркадиуш Милик насочи рисков удар с глава, само че Спортиело още веднъж сподели незабравим инстикт и избави вратата на гостите от Милано.

В последните минути на мача Ювентус направи всички допустимо да стигна до късна победа. Първо, Адриен Рабио направи добавка и насочи топката в левия ъгъл, като бе избавена от бранител на " росонерите " пред голлинията, а незабавно по-късно Милик засече топката от комфортна позиция, само че я прати около десния дирек.

С подялбата на точките Милан остана на втора позиция с 5 точки пред третия Ювентус, който обаче може да бъде застигнат на следващия ден от Болоня.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР