Юсейн Болт се оттегли от леката атлетика през миналата година,

...
Юсейн Болт се оттегли от леката атлетика през миналата година,
Коментари Харесай

Болт недоволства от допинг проверка

Юсейн Болт се отдръпна от леката атлетика през предходната година, само че сигурно появяването му на всяко спортно мероприятие провокира сериозен интерес. Световният рекордьор на 100 и 200 метра напоследък се изявява като футболист в австралийския Сентръл коуст маринърс и към този момент беше подгонен от допинг ченгетата. Ямайският феномен към момента няма формален контракт с клуба, само че към този момент му се е наложило да се яви на допинг тест, като това провокира недоволството му.

" Е, другари, отдръпнах се от леката атлетика с взор към футбола, само че вижте това ", съобщи Болт във видео в Instagram, като сподели записка за допинг тест.

" Как ще се явя на допинг инспекция през днешния ден? Дори към момента не съм професионален футболист. Наистина ", сподели някогашният спринтьор.

Той изясни, че е попитал служителката за какво би трябвало да мине проучването, в случай че още не е подписал с тима. " Тя отговори, че са споделили, че съм първокласен състезател и би трябвало да бъда тестван. Добре тогава ", добави Болт.

View this post on Instagram
A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on Oct 12, 2018 at 4:16am PDT
Според австралийските антидопингови управляващи ямаецът попада измежду тези, които подлежат на допинг инспекции, защото в страната понятието " състезател " е прекомерно общо.

Болт вкара два гола при успеха на отбора си с 4:0 над Макартър саут уест юнайтед.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР