Юриен Тимбер беше свързван с преминаване в Манчестър Юнайтед през

...
Юриен Тимбер беше свързван с преминаване в Манчестър Юнайтед през
Коментари Харесай

Цел на Манчестър Юнайтед: Трансферът ми е все по-близо

Юриен Тимбер беше свързван с прекосяване в Манчестър Юнайтед през лятото и самият състезател в този момент загатна, че може да напусне Аякс в края на настоящия сезон.

" Трансферът е все по-близо и по-близо, по този начин да се каже. Има доста съответен интерес и съм сключил споразумение с Аякс. Миналата година Аякс ме помоли да остана най-малко още един сезон и да удължа контракта си. Като момче от този клуб, направих това с обич и след сезона ще прегледаме обстановката ", съобщи Тимбер.

" В нидерландския народен тим постоянно приказвам с момчета, които играят футбол в чужбина. Искам да направя тази стъпка някой ден. Но когато това стане, в последна сметка ще чуете и това ще се случи след консултация с Аякс. Все още съм тук и не бързам. Сега фокусът е върху финала за Купата и останалата част от конкуренцията ", добави бранителят.

Освен Манчестър Юнайтед, Ливърпул също се интересува от подписа на 21-годишния бранител. Тимбър се появи в 42 мача за Аякс този сезон, в които означи един гол и направи две асистенции.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР