Юпитер в Телец секстил Сатурн в Риби | 19 юни

...
Юпитер в Телец секстил Сатурн в Риби | 19 юни
Коментари Харесай

Седем планетарни събития, които ще ни променят до края на 2023 г.

Юпитер в Телец секстил Сатурн в Риби | 19 юни 2023

Последният от основните преноси на Юпитер за годината ни кара да стъпим крепко на Земята. Може да сме докоснали триумфът ненапълно и си фантазираме, че върховете са достигнати, но към този момент ще бъдем по-реалистични по отношение на упоритата работа, нужна, с цел да стигнем до такава степен докъдето е належащо. Юпитер в секстил със Сатурн значи практическа агресия. Време е да вземем научените тежки уроци и да продължим напред по нашите проекти без да вършим нелепости. Рим не е издигнат за един ден и нашите проекти не са по-различни. Предприемането на амбициозни, само че прагматични стъпки в този момент ще се отплати по-късно.

Ретроградна Венера в Лъв | 22 юли 2023 година - 3 септември 2023

Сезонът на Лъва разкрива безнадеждния романтик във всички нас тази година с ретроградна Венера в този буен знак. Ще желаеме да бъдем видени, обожавани и оценени, но това предпочитание може да ни накара да се почувстваме в допълнение уязвими в този случай. Старите любовници може да почукат на вратите ни, само че това не значи, че би трябвало да отговаряме. Вместо това можем да помислим по какъв начин сме били обичани в минали връзки и по какъв начин бихме желали да бъдем обичани в бъдеще. Фокусирането върху хората, които изваждат най-хубавото от нас, е положително начало.

Плутон в Козирог е в квадрат със Северния и Южния възел |  23 юли, 25 юли и 28 юли 2023

Плутон се завръща в Козирог, приключвайки остарелия си бизнес, преди да се реалокира във Водолей и да остане там към две десетилетия. Квадрат сред тази трансформираща планета и възлите ни подтиква да разгадаем пропуснатите стъпки в нашите лечебни пътувания, тъй че да може да се случи напредък. Раздавахме силата си? Или сме употребявали властта си за сметка на другите? Вината, срамът и съжалението могат да зародят от подсъзнанието, защото от нас се желае да се надигнем лице в лице с тези истини един път вечно. Ако продължим да заобикаляме отговорността си в тези истории, кармичният дълг може да излезе прекомерно безценен.

Ретрограден Меркурий в Дева | 23 август - 15 септември 2023

Обичайните защитни ограничения за назадничав Меркурий са извънредно уместни през това време, защото планетата-измамник се пренавива в перфекционистичния знак, който ръководи. Нещата евентуално няма да вървят по проект и може би това е за положително. Каквото и да спре да работи, евентуално по този начин или другояче е на път да излезе, тъй че архивирайте данните си и не приемайте нищо от тях прекомерно персонално. Прекомерното анализиране на нещата в този момент ще докара единствено до излишно безпокойствие.

Слънчево затъмнение във Везни | 14 октомври 2023

Без да показваме себе си пред другите, можем ли в действителност да знаем кои сме? Това затъмнение ни кани да преразгледаме по какъв начин се отнасяме към света към нас. Слънчевото затъмнение на новолуние постоянно бележи край и ново начало, а в съществения знак Везни нещо завършва. Ако една връзка или метод на другарство е достигнал своя огромен край, не очаквайте овации. Нека си отиде с признателност и страхопочитание.

Лунно затъмнение в Телец  |  28 октомври 2023

През последните няколко години на доста от нас беше напомнено, че телата ни в действителност са наши храмове, които би трябвало да бъдат ценени и защитавани или в противоположен случай други ще се опитат да ги маркират като своя територия. Това затъмнение акцентира метода, по който доста от нас живеят в режим на оцеляване прекомерно дълго. Какви на практика стъпки можем да предприемем, с цел да подсигуряваме, че не просто оцеляваме, само че и процъфтяваме? Докато някои употребяват ресурсите си за власт и персонална полза, би трябвало да помним, че има задоволително за всички.

Ретрограден Меркурий в Козирог и Стрелец |  13 декември 2023 - 1 януари 2024

Последният назадничав Меркурий за годината може да бъде просто нулирането на системата, от което се нуждаем. Докато ревизираме още веднъж проектите си за пътешестване и безгрижно държим на празничните си упования, всички ние бихме могли да използваме малко време, с цел да помислим за годината и до каква степен сме стигнали. Нашата типична настройка да се надпреварваме с времето би трябвало да бъде следена. Най-добре е да забавим темпото, да се насладим на празниците и да заобикаляме разгорещени полемики на масата за вечеря, защото неуспехите в връзката могат да бъдат доста.

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР