Юношите на Септември София до 19 години загубиха отново от

...
Юношите на Септември София до 19 години загубиха отново от
Коментари Харесай

Юношите на Септември отпаднаха от Шампионската лига след втора загуба от Рейнджърс

Юношите на Септември София до 19 години изгубиха още веднъж от връстниците си от Рейнджърс, този път с 0:3 в Глазгоу и завършиха с присъединяване си в Младежката Шампионска лига. Шотландците не престават към третия кръг на конкуренцията с общ резултат от 7:2.

Българският отбор бе равносилен на домакините през първата част, само че не съумя да стигне до гол и двата отбора се отдръпнаха на отмора при нулево тъждество.

През втората част обаче момчетата на Рейнджърс натисна и доближи до безапелационен триумф.

В 55-та минута Алекс Уолри откри, а 10 по-късно Антъни Уестън, който осъществя хеттрик в първия мач на стадион „ Славия “ удвои преднината на домакините.

Три минути преди края на постоянното време Кол Макинън оформи крайното 3:0.

Пропуски за Септември направиха Стоян Стоичков, Симеон Александров, а най-сериозното състояние се откри пред Мартин Стойчев в края на срещата, само че бе парирана от стражът на Рейнджърс.

По този метод Септември завърши присъединяване си в Младежката Шампионска лига, само че тимът на Иван Гешев ще остане в историята като първият български отбор, отстранил противник в шампионата. Септември победи в първия кръг албанския Академия Футболит с общ резултат от 4:1.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР