Юноши старша възраст на „Балкански котки“ /Берковица/ спечелиха убедително първата

...
Юноши старша възраст на „Балкански котки“ /Берковица/ спечелиха убедително първата
Коментари Харесай

Юношите на Балкански котки започнаха сезона по ръгби с победа над Янтра /Габрово/

Юноши старша възраст на „ Балкански котки “ /Берковица/ завоюваха безапелационно първата си среща от новия сезон на шампионата по ръгби над връстниците си от „ Янтра “ /Габрово/ с 31:0. Двубоят се организира в Берковица на стадион „ Димитър Гаврилов “ и беше първо домакинство на юношите от няколко години насам.
Силно стимулирани момчетата на треньорите Славчо Тодоров и Цветостин Цветков се изправиха против мощния тим на „ Янтра “ /Габрово/. Срещата стартира добре и още в 5-та минута отбелязахме есе посредством Георги Граматиков, а Кристиян Павлов беше прецизен от спомагателния. В 20-та минута Александър Одаджийски затисна топката в противниковото точково поле и по този начин направи резултата 12:0, който беше и крайния за първото полувреме.
През второто полувреме атакуващото ръгби на котките продължи и капитана Кристиян Павлов означи две есета в 46-та и 50-минута и вкара втория спомагателния за 24:0. Последен с есе се разписа Любомир Веселов в 65-та минута, а Павлов още веднъж беше прецизен от спомагателния за крайното 31:0.
Следващата среща на юношите на „ Балкански котки “ е на 29 октомври като посетител на „ Локомотив “ /София/. /bkrugby
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР