Юношеството вече е от 10 до 24 г., а не

...
Юношеството вече е от 10 до 24 г., а не
Коментари Харесай

Юношеството вече е от 10, а не от 19 г.

Юношеството към този момент е от 10 до 24 година, а не до 19 година, оповестиха учени, представени от БиБиСи.
Младите хора учат по-дълго, а също по този начин подписват брак и стават родители в по-късен стадий от живота. Тези фактори трансформират известните показа по кое време стартира юношеството.

В материал, оповестен в журнала Lancet Child & Adolescent Health, учените означават, че смяната на определението е нужна, с цел да се подсигурява адекватността на законите.

Но други специалисти предизвестяват за риск от " в допълнение инфантилизиране на младежите ". Преди пубертетът е започвал на към 14 година, само че с усъвършенстваното здраве и диета в развития свят пубертетът стартира от към 10-годишна възраст.

Като последица се показва, че във Англия първата менструация на момиче настава 4 година по-рано спрямо последните 150 година Сега половината от девойките на възраст 12 или 13 година имат менструален цикъл, отбелязва Нюз. бг.

Според английска статистика през 2013 година междинната възраст на мъжете и дамите, които са сключили брак в Англия и Уелс е надлежно 32,5 година и 30,6 година Това съставлява нарастване с съвсем 8 година от 1973 г.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР