Юни вече е тук - онова време от годината, в

...
Юни вече е тук - онова време от годината, в
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: 5 летни аксесоара за свежа офис визия

Юни към този момент е тук - това време от годината, в което на работното ви място има два вида чиновници - тези, които са в отпуск, и тези, които чакат да излязат в отпуск. Е, знаем, че едно от най-трудните делнични провокации е да се концентрирате в работата и досадните битови задания, до момента в който въображението ви рисува мечти за екзотични солени прекарвания.

Вярваме, че модата от време на време може да ни помогне да генерираме позитивната смяна извън във вътрешността. Днес ще се опитаме да ви вдъхновим да се заредите с положителна сила и мотивация, като поканите лятото в работата си с цветна хармония и екстравагантност.



via GIPHY

Предлагаме ви няколко особено подбрани аксесоара от Fashion Days, които можете да поръчате още през днешния ден с огромно понижение. Започнете смяната от себе си и се подгответе за даровете на най-обичания сезон от годината!

Кожена чанта със сплетени елементи by Numero1 (111,99 лв)*

 6 Fashion Days

Жълтото е знак на слънцето и топлината, а свен това е и един от най-актуалните цветове за лято 2019 година. Тази чанта е задоволително огромна, с цел да побере всичките ви делнични "оръжия ", с които се справяте с всяко начинание, дотатъчно минималистична, с цел да не скапва консервативната ви бизнес визия, само че задоволително свежа, с цел да ви зареди с лятно неспокойствие. Смятаме, че този аксесоар заслужава почтено място на вашия рафт.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако я купите през днешния ден, спестявате цели 128,00 лева!

Кожен колан EDC by ESPIRIT (35,99 лв)*

 5 Fashion Days

Ако не сте задоволително смели, с цел да излезете от у дома с огромна закачлива жълта чанта, имаме по-семпла опция. Добавете този колан към офис визията си в пастелни неутрални тонове, с цел да наблегнете с пъстър акцент най-женствената част на тялото ви - талията. Уверяваме ви, че с изключение на да поправя силуета, този аксесоар ще ви накара да се чувствате доста по-уверени и положителни.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако ги купите през днешния ден, спестявате 13,00 лева!

Шал с шарка EDC by ESPIRIT (40,99 лв)*

 4 Fashion Days

Факт е, че дребните цветни акценти могат да преобразят радикално всяка визия. Добавете тази симпатична нежна находка към визията си под формата на лента за коса, повърхностно усукано шалче към врата или да го завържете за дръжката на чантата ви. Гарантираме, че смяната във визията ви незабавно ще бъде видяна и високо оценена от хората към вас.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако ги купите през днешния ден, спестявате 23,00 лева!

Портфейл от еко кожа с металоно лого by Guess (70,99 лв)*

 3 Fashion Days

Ако няма нищо на света, което да ви убеди да включите жълтия цвят във визията ви - липса на храброст или просто аргументът, че не е вашият цвят, можете да го носите по доста предпазлив и моден метод. Това портмоне ще ви зарежда с положителна сила всякога, когато се наложи да извадите нещо от чантата си. Освен това може да го закупите през днешния ден огромно понижение. Необходимо ли е да ви убеждаваме още?

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако ги купите през днешния ден, спестявате 79,00 лева!

Чанта Almacon с флорална шарка by Ted Baker (62,99 лв)*

 аксесоари Fashion Days

Фактът, че жълтият цвят е един от най-модерните на сезона, не значи, че би трябвало да се чувствате задължени да го носите като главен пъстър акцент. Тази очарователна чанта на Ted Baker e нежна, практична и отива на всеки жанр. Влюбихме се!

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако ги купите през днешния ден, спестявате 47,00 лева!

Слънчеви очила жанр Butterfly с животинска щампа by Guess (110,99 лв)*

 1 Fashion Days

„ Видът ми е изпълним. Можете да изглеждате като Одри Хепбърн, като просто защипете косата си, купите си огромни слънчеви очила и рокля без презрамки “, твърди Одри Хепбърн. Тези очила като че ли са взети без позволение от нейния дрешник, с цел да ви вдъхновят да си припомните женствеността и финеса от средата на предишния век. Котешките рамки постоянно в никакъв случай не са неверен избор, а животинският принт е измежду най-актуалните трендове това лято.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Ако ги купите през днешния ден, спестявате 94,00 лева!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР