Юлиян Малинов, който зрителите на Нова тв всеки петък гледат

...
Юлиян Малинов, който зрителите на Нова тв всеки петък гледат
Коментари Харесай

Ски инструкторът Явор от „Ол инклузив“ – женен, с две големи...

Юлиян Малинов, който феновете на Нова тв всеки петък гледат в сериала „ Ол инклузив”, е много друг от героя си - ски инструкторът Явор, първата обич на Елена Сиромашка.

В живота артистът, прочут и като чиновник на ДАНС в поредицата „ Отдел издирване”, от дълго време е прозрял коя е дамата на сърцето му. Любовта на Юлиян и колежката му Гергана Данданова от Театър „ Българска Армия” стартира в НАТФИЗ, въпреки че двамата се познават още от гимназията. Днес актьорите имат двама сина тинейджъри. Големият е на 17 години, а дребният - на 14.

„ Нашият път в действителност върви дружно от доста години”, споделял е Юлиян. С Гергана се познават още от гимназията. След това двамата били дружно и в Театралната студия на Бончо Урумов, само че отново ги свързвало единствено другарство. Е, към този момент били и бъдещи сътрудници артисти. По-късно, животът ги събрал дори в един клас в НАТФИЗ, този на проф. Пламен Марков. И това съвпадане не им повлияло да се погледнат по различен метод. Случило се чак в края на първи курс, когато отишли с професора си да работят по пиеса в Сливен. И тогава Юлиян обичал да се майтапи, като прави номера на другарите си, както през днешния ден спретва за сътрудниците си в Театър „ София”, поради което му споделят Малинката Номера. След една такава смешка в Сливен, Гергана се обидила и не му говорела цяла седмица. Той пък почнал да се влюбва в нея.

„ Затворих се в дрешника в стаята й”, разказвал е артиста. Идеята била да изскочи, когато тя влезе и да я изплаши. Техен сътрудник подготвил нещата, като преди номера му разказвал на актрисата страшни истории. Всички спели в театъра в Сливен, тъй че ситуацията предразполагала въображението. Гергана обаче не се подала на страхотиите, които сътрудника й разказвал, и умерено си влезнала в стаята. Тогава Юлиян, който е толкоз предан на номерата си, че прекарал цели два часа в дрешника, изскочил и по този начин я стреснал, че Гергана хукнала из театъра с писъци. Скоро откакто спряла да крещи, уплахата минала в засегнатост. Спряла да му приказва. През идната седмица, в която не му споделила и дума, Юлиян почнал да я гледа по различен метод. Вече в София, двамата отново се събрали, този път на ваучър. Там се целунали за първи път. Започнали да излизат и не след дълго към този момент било ясно, че другарството им отстъпва пред любовта. За Гергана това също се случило последователно. В трети курс актрисата забременяла. След като приключили, Юлиян и Гергана и огромният им наследник прекарали четири години в Стара Загора. Бабите доста помагали, само че към този момент в различен град актьорите разчитали повече на сътрудниците си. Докато играели на сцената, те гледали огромния им наследник. Най-често бавачка била шивачката на театъра в Стара Загора.

Юлиян Малинов и Гергана Данданова постоянно са се справяли ослепително като родители на двама сина, както в специалността. В задружното семейство измислят какви ли не общи занимания, царува смях и забавление, даже в пандемията. Наскоро артиста показа при своя медийна изява, че със синовете му играят компютърни игри и спортуват. За задачата направил дребен фитнес. Последно взел гребен тренажор. Вкъщи имат още щанги и тежести. Спортът не просто е измежду обичаните му общи занимания със синовете му, а и метод да се поддържа във форма и поради специалността си. Юлиян е упражнявал карате и айкидо още като възпитаник, което през днешния ден му е от изгода, в случай че такива умения са нужни за някоя роля. Той продължава да учи, само че постоянно търси нови неща, разнообразни от специалността му. Наумява си, да вземем за пример, че би трябвало да се научи да жонглира и да върви на ръце. Чете друга литература. Сред последните му увлечения е образната психодиагностика. Ходи да стреля на стрелбище или с еърсофт оръжия. Даже мислел да вземе позволение за оръжия, само че го отсрочил при първия локдаун. В пандемията Юлиян заложил повече на спорта у дома. Най-често артистът и синовете му упражняват на боксовата круша. И такава имат в дома си, писа Уикенд.

Семейството обича и да пътува и постоянно си провежда излети. Тръгват на път непринудено, откакто е станало дума да посетят някоя забележителност у нас.

„ Трябва да се чувстваш добре с индивида до теб, да има какво да си кажете”, издава Юлиян тайната на щастливия си брак с Гергана. Двамата сполучливо съчетават любовта, фамилията и специалността. Споделят и обичта към театъра. При това не просто на думи. Юлиян трябвало да взе участие още в първи сезон на „ Ол инклузив”, само че имал много представления и подготовки и нямало по какъв начин да одобри поканата за фотоси. „ Имам сътрудници, които напуснаха театрите си, с цел да могат повече да снимат. Аз си обичам и театъра, обичам и киното, само че е най-добре да се съчетават”, споделя Явор от „ Ол инклузив”.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР