Бившият халф на Левски Николай Петров отправи мощни критики към

...
Бившият халф на Левски Николай Петров отправи мощни критики към
Коментари Харесай

Бивш халф на Левски посочи грешките на Костов в дербито

Бившият халф на Левски Николай Петров насочи мощни рецензии към треньора Костов след загубата на сините във безконечното дерби.

" Извинявам се доста, само че прекалено много месеци аз търпях рецензии, че приказвам за Стоилов. Г-н Костов имаше благоприятни условия да ни опровергае, но аз не видях оборване. Нито един път не си взе поука. Още в първия формален мач за сезона Рикардиньо пази Елитон и ни вкарват гол от корнер. Сега Фабио Лима седи финален на центъра при нарушаване за нас в тяхната половина. Това е все едно Мбапе да го върнат обратно в ПСЖ. Най-атакуващият ни състезател ние сме го оставили на центъра. Какво прави Фабио Лима? Да върне топката на Пламен Андреев и отново да упрекваме вратаря. Ама аз не упреквам и Фабио Лима. Кой го е върнал на центъра да стои ", пита Николай Петров, визирайки безумната обстановка при третия гол за армейците.
 Великден още веднъж ще бъде
Великден още веднъж ще бъде " червен "! ЦСКА напердаши Левски по табиет!

" Червените " удариха Левски с 3:1

" Върни Охене, върни Мислович... Това е неточност, която и в Трета лига няма да се направи. После приказваме за стилове, за надиграване. На скамейката какво гледаме ", продължи прочувственият Нико, който записа мачове при Мъри Стоилов по време на " Синята приказка ".

" Защо започваш с Ван дер Каап като десен бек? Някой да ми изясни тази методика? Супер, но ние сме България. Не сме в Брайтън, не сме в Лондон. Стига към този момент с тия нелепости да се усещаме Барселона и Манчестър Сити и да сме толкоз наивни, че всеки, който ни хване, да излиза самичък против вратаря при всяка обстановка. Дори треньорът на ЦСКА не можа да каже, че са играли добре ", разгневи се Петров пред gerena.bg.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР