Юлиана Плевнелиева е заминала с по-малкия от двамата си синове

...
Юлиана Плевнелиева е заминала с по-малкия от двамата си синове
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Росен Плевнелиев отвърна на удара и му скрои подъл номер

Юлиана Плевнелиева е отпътувала с по-малкия от двамата си синове от Росен Плевнелиев на 7 хиляди километра разстояние от България.
Бившата жена на експрезидента се е скрила с наследника си Павел в екзотичната Шри Ланка, писа „ Ретро “. Юлиана и детето се отдали на туризъм на едно от най-дивите места на планетата, където всекидневно правели походи в джунглата и се срещали със знайни и незнайни скотски типове.
Синът на някогашния държавен глава показал особена храброст, като уловил в ръцете си дребен крокодил и рядка порода костенурка.
Справка с туроператорските организации демонстрира, че цените на 8-дневни екскурзии в слънчева Шри Ланка стартират от 2000 $ на човек, а таван няма, защото цената се образува по отношение на екстрите и лукса, които почиващите изберат, писа „ Ретро “.

За да пътува до Индийския океан дружно с детето си,
Юлияна явно е взела нужен документи от някогашния си мъж,
с които той дава позволение още малолетният му наследник да напуща границите на България.
Близки до фамилията издават, че ученикът Павел бил ябълката на раздора сред двамата, защото по-големият му брат Асен към този момент е независим и е студент в чужбина.
Павел обаче непрестанно сменял дома си и оставал ту при майка си, ту при татко си.

След като при започване на годината той изненадващо придружи татко си, актуалната му жена Десислава и новороденото си братче Йоан на фамилна спа почивка в първокласен хотелски комплекс край Банско, майка му Юлияна незабавно решила да надцака Плевнелиев, като сбъдне още една детска фантазия на сина си и го заведе чак в далечна Индия.
Всеизвестно е, че тя е срещу скандалната любовна връзка на Плевнелиев със синоптичката и откогато двамата се развели, двете им общи деца вървят на море и на почивки единствено с нея. Очевидно обаче напоследък връзките посред им са на приливи и отливи и от време на време реализират консенсус, щом Юлияна се беше съгласила да пусне Павел на курорт с новото семейство на татко му.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР