Юли ще премине под влиянието на Рак, знакът, който е

...
Юли ще премине под влиянието на Рак, знакът, който е
Коментари Харесай

Астропрогноза за юли

Юли ще премине под въздействието на Рак, знакът, който е обвързван с домашният уют, фамилията, сензитивност, схватливост, обич.

С наслаждение ще се любуваме на своя дом, на градината си, на отмора на морето, край реки и язовири, на пътешестване по вода, другарство с родственици и другари, а виталните компликации ще би трябвало да одобряваме философски.

От 5 до 31 юли Венера ще минава през знак Близнаци, откъдето ще ни прави по-гъвкави, по-общителни, по-разкрепостени, ще ни тласка към нови завършения, контакти, срещи, краткотрайни връзки. По това време хората ще са склонни повече към основаване на другарства, в сравнение с към съществени връзки. Ще избират по-леките и неангажиращи флиртове. Време е всеки да излезе от сянката си и да се отпусне по течението на живота.

От 6 до 25 юли Меркурий ще бъде в символ Лъв. Добро време за изобретателните хора и за всички, чиято работа е обвързвана със словото. Речта им ще бъде ярка, вълнуваща, в някои случаи високопарна. Подходящо време за реклами, за обществени и политически дейности. Ще се дават случаи мнозина да блеснат било със словото си, било с изявите си, било със своите знания. Много хора ще проявят своето надменност и надценяване на качествата си, признаци на авторитаризъм, изтласкване на своите хрумвания напред за сметка на някой различен.

До 21 юли ще бъдат съчетани силите на Слънцето и Марс в символ Рак, което обезпечава триумф в доста сфери на живота. На напред във времето би трябвало да се прави работата грамотно и с висок професионализъм, само че ще бъде неточност да се насочат всички старания единствено натам. В края на краищата е разгара на лятото и за персоналният живот също не трябва да се не помни. Много хора ще се устремят към отпуск, само че за жалост няма толкоз доста дни, в които може безвредно да се лети или отпътува на дълго странствуване.

Най-опасното време е началото на юли, защото Марс е в съпротива на Плутон, изключително до 5 юли не е добре да сте по пътищата. 9 и 10 юли също са рискови дни. Не започвайте през това време значими каузи. Необходимо е да съберете мислите си, да се концентрирате върху основното, да вършите всичко поредно и без да бързате. Ако не ви се получава, не настоявайте. Могат да се случат доста непредвидени неща.

6, 7 и 8 юли са удобни дни за пътешестване до морето, за пътешествия, екскурзии и радостно превозване на времето. В това време ще се появи ентусиазъм, артистизъм, блян към прелестното. Слънцето в тригон към Нептун ще подари благоприятни условия с искра и ентусиазъм да се стартират нови неща. Вслушайте се в своята вътрешен глас, придайте значение на своите сънища. В това време животът ви ще стане по ослепителен, забавен и кондензиран с усещания. Повишена интензивност, както физическа, по този начин и интелектуална. Възможност да се усети усетът на живота и да придобие нов смисъл.

Пълнолунието на 9 юли в знака на Козирог, два дни преди този момент и два дни по-късно са под напрежение интервал, защото Луната слива силата си с тази на Плутон и в това време образуват съпротива към Марс и Слънцето в Рак. Активират се много мощни сили, които търсят да се канализират и да намерят излаз отнякъде. Избягвайте рисковете, спекулациите, споровете.

В продължение на целия юли ще пораждат разнообразни рискове, повреди, произшествия като най-опасно си остава времето към пълнолунието. У мнозина ще се появи предпочитание да управляват околните си, да командват и да постановат своето мнение. Това ще докара до доста неприятности. Да внимават най-вече Овен, Рак, Везни и Козирог. Те ще реагират най-емоционално. Контролирайте се, не създавайте неприятни обстановки. Въздействието на Плутон ще окаже въздействие и върху разпределението на парите, властта. Могат да се засилват доста проблеми, свързани с това.

От 11 до 15 юли още веднъж ще можем да разгадавам на поддръжката на звездите.

От 16-19 юли още веднъж става рисково и комплицирано ситуацията. Квадратурата на Марс с Уран основава още веднъж неприятно въздействие. Възможни са непредвидени обстановки. Не подписвайте контракти и други, внимавайте какво казвате, което по-късно може да бъде изтълкувано по напълно различен метод. Нежелателно е да се лети в директен и метафоричен смисъл. Нито със аероплан, нито да витаете в облаците. Представителите на водните знаци (Рак, Скорпион и Риби и тези, при които доминира водният детайл в хороскопа) могат да изпитат подтиснатост, горест и меланхолия.

В интервала от 20-24 юли Слънцето прави преход в символ Лъв, което доста ще усили стихията на огъня. Това ще придаде нов позитивен подтик на всичко, което се предприеме в същото време, само че дружно с това пораства и напрежението. Мнозина ще са подготвени на решителни стъпки и ще подхващат значими промени в своя живот. Транзитирането на Слънцето през Лъв ще повлияе удобно за подсилване на връзките, за срещи, разширение на кръгозора, за асимилиране на нова информация. Всичко ще способства професионалната интензивност. Лесно ще може да се реализира самопризнание и известност.

22-24 юли въздействието на новолунието ще бъде заредено с силата от опозицията на Венера и Сатурн, което може да утежни партньорските връзки, да въвлича в борба сътрудниците и мнозина да получат удари в любовният живот. Транзитът на Луната в Лъв може да предизвика прояви напук и експанзия.

От 25 до 28 юли ще усетим въздействието от съответствува на Слънцето и Марс в Лъв, което ще увеличи импулсивността, войнствеността, избухливостта, нужда да се притегли към себе си вниманието. Не е желателно да участвате в рискови обстановки, да вземате прибързани решения и да предприемате прибързани дейности. Склонност към идеализъм и прекомерна самоувереност могат да станат камъните, които прекатурват колата. Голяма е заплахата от взимане на неверни решения както на личностно равнище, по този начин и във властта.

Спекулациите, финансовите транзакции могат да доведат до загуби.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР