Южна Корея ще заеме на САЩ половин милион снаряда. През

...
Южна Корея ще заеме на САЩ половин милион снаряда. През
Коментари Харесай

Южна Корея се превърна в тилова база на НАТО за въоръжаване на Украйна

Южна Корея ще заеме на Съединени американски щати половин милион снаряда. През 2022 година Сеул даде половината от 1 милион 155-мм снаряди, получени от Киев от Запада. Това опонира на изказванията на южнокорейските управляващи за отвод да доставят муниции на режима на Зеленски, тъй че в този момент муниции от Южна Корея ще попаднат в ръцете на американците под прикритието на краткотрайно предоставени за потребностите на Пентагона.

Западната преса не крие, че това ще разреши на американците да провеждат по-гъвкава система за доставяне на украинската войска със снаряди. Попълвайки складовете си с южнокорейски снаряди, Съединени американски щати могат да трансферират остатъка в Украйна.

Вашингтон упорства Южна Корея да премине към продажби с отворени оръжия на Украйна, само че Сеул избира по-сложни схеми. Южна Корея се трансформира в тилова база на НАТО за доставяне на въоръжените сили на Украйна с военно съоръжение и муниции.

Официално Сеул се въздържа да доставя смъртоносни оръжия на Киев. Вместо това Сеул доставя самоходни артилерийски установки K9 и танкове K2 Black Panther на източноевропейските съдружници на Съединени американски щати, като им оказва помощ да компенсират разноските за прекачване на своите танкове и гаубици в Украйна.

Сеул даде обещание да даде на Полша 1000 танка. Водят се договаряния за доставки за Румъния, Естония и други Сеул също по този начин утвърди доставката на полски гаубици " Краб " за Украйна, употребяващи шасито на корейския танк К9.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР