Южна Корея е нанесла ракетни удари по учебни цели в

...
Южна Корея е нанесла ракетни удари по учебни цели в
Коментари Харесай

Южна Корея нанесе удар по Пхенян след изстреляна ракета

Южна Корея е нанесла ракетни удари по образователни цели в отговор на изстреляната от КНДР ракета. Това излиза наяве от известие, публикувано от Сеул.

По този метод Южна Корея демонстрира, че при нужда е подготвена да нанесе неотложен ответен удар по значими обекти и командни пунктове на Пхенян.

Както стана ясно малко по-рано през днешния ден, Северна Корея е изстреляла нова балистична ракета. Според данни в някои медии, Пхенян е изстрелял три ракети към Японско море. Предполага се, че едната от тях е паднала в рамките на икономическата зона на Япония – 210 км. западно от северната префектура Аомори. Това оповестява телевизионният канал NHK, базирайки се на източник в японското държавно управление.

По-рано генералният секретар на Министерския съвет на Япония съобщи, че регионът, в който е паднала балистичната ракета на Северна Корея, към момента не е избран. По данни на японското Министерство на защитата, ракетата е била във въздуха към 50 минути. Изстрелването е осъществено към 3:18 часа локално време от региона на град Пхенсон, провинция Южен Пхьонан.

тагове южна корея северна кореяу удар балистична ракета
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР